Hlavní obsah

Je Bianca obětí tyrana, který ji nutí chodit nahou? Westova exmanželka Kim Kardashian se o ni bojí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

S každým dalším podivným tělo odhalujícím outfitem svět Biancu Censori, manželku Kanyeho Westa, lituje víc a víc. Je to její volba, nebo ji k tomu West nutí? Na tuhle otázku odpověď zatím nikdo nedal, ale převažuje názor, že mladá žena je obětí manipulace a tyranství rapera. A nyní to potvrdil i zdroj blízký Kim Kardashian, Westově exmanželce. Je prý zděšena a Biancu nesmírně lituje.

Článek

Jestli někdo doopravdy ví, jaký Kanye West je, čeho je schopný, jak funguje v manželství, je to jeho bývalá žena a matka čtyř jejich dětí Kim Kardashian. A vypadá to, že ani jí situace kolem Westa a jeho současné ženy Biancy Censori není jedno. Údajně s Biancou soucítí a čím dál víc se bojí, kam až to všechno může zajít.

Kim Kardashian Westovu ženu lituje

Už v září 2023, kdy svět s vyvalenýma očima sledoval, jak si Kanye West vodí svou novou lásku Biancu polonahou, psala média, že v šoku je i Kim Kardashian. Zdroj blízký Kim tehdy řekl OK! Magazínu, že dění kolem nich sleduje s otevřenou pusou a nemůže uvěřit tomu, jak se chování jejího ex podobá tomu, co s ním prožívala ona sama.

Nyní s podobnými informacemi přišel magazín Closer, který od lidí z okolí Kim Kardashian zjistil, že Westova ex s Biancou nesmírně sympatizuje, lituje ji a má o ni strach. „Sama z první ruky moc dobře ví, jaký West umí být a jak těžké je dostat se z jeho spárů, když už vás má chycené ve svých sítích,“ tvrdí zdroj blízký Kim Kardashian. West je despotický a manipulativní a trpí obsesivní touhou tvarovat si své partnerky podle svých pokroucených představ o ideální ženě. „Je to loutkář, který potřebuje svou loutku, kterou vodí a ukazuje světu tak, jak on chce,“ dodává zdroj.

Jak se Bianca Censori seznámila s Kanyem Westem

Není žádná novinka, že West je posedlý módou a věří tomu, že je vizionář. Sám sebe nejspíš vnímá jako módního guru, někoho, kdo vidí dál než všichni okolo. A jeho žena je pro něj prostředek, jak světu ukázat, jak módně geniální je.

Co ale řadu lidí zaráží, je fakt, že Bianca Censori není žádná hloupoučká naivka. Studovala design, po ukončení školy v australském Melbourne odletěla do USA a tam začala navrhovat šperky. V roce 2020 začala spolupracovat se značkou Yeezy, kterou vlastní právě Kanye West.

Jak je možné, že se ze vzdělané, schopné ženy stane loutka, se kterou si její muž může dělat snad cokoli? Podle Kim Kardashian ji jednoduše zlákala záře reflektorů a na první pohled dechberoucí životní styl, který West praktikuje. Neměla ani tušení, že tohle je odvrácená tvář pozlátka, a čím víc je pod vlivem Westa, tím těžší je se z něj vymanit. „Je uvězněna v toxickém manželství, ze kterého je čím dál těžší uniknout,“ tvrdí zdroj blízký Kim Kardashian. Ta už v roce 2023 tvrdila, že je strašidelné, jak málo se West z jejich rozchodu poučil, a že stále nepochopil, že takto nelze s lidmi jednat.

Nicméně i Kim Kardashian je poněkud kontroverzní postavou showbyznysu. Geniální tah, nebo naprostá hloupost? Kim Kardashian přichází s podprsenkou s umělými bradavkami

Načítám