Hlavní obsah

Rozchod jednoho z nejsledovanějších párů? Kanye West chce svobodu a Bianca se konečně může obléct

Foto: Arnold Jerocki / Peter White, Gettyimages.com

Foto: Arnold Jerocki / Peter White, Gettyimages.com

Ostře sledovaní manželé Kanye West a Bianca Censori jsou už prý nějaký čas od sebe. On nyní tráví sám čas v Japonsku, ona měla odletět za rodinou do Austrálie. A rozvodové papíry jsou údajně také na stole.

Článek

Jeden z nejkontroverznějších párů showbyznysu budil obrovskou pozornost, kdekoliv se objevil. Jejich bizarní outfity, kdy on skrýval za nevšedními maskami i svou tvář a ona naopak neskrývala téměř nic a chodila prakticky nahá, pohoršovaly veřejnost a plnily stránky médií. To je dost možná ale už minulostí. Zahraniční média v čele s deníky Daily Mail nebo The Mirror se shodují, že West chce požádat o rozvod a žít konečně „svobodně“! Možná je ale vše úplně jinak.

Byla Bianca týraná žena?

Zpráva je o to překvapivější, že mnozí byli toho názoru, že West je násilník, který Biance nedovolí ani vyjít bez něho ven, předepisuje jí, co si má oblékat či v jejím případě spíše neoblékat, co jíst a jak cvičit, a chlubí se svou ženou jako s trofejí. Strach o ni měla i rodina. Její otec Leo Censori se podle informací Daily Mail o svou dceru velmi obával. Byl přesvědčený, že z ní West dělá „nechutné zboží“ a jejich vztah není o lásce, ale o naprosté kontrole. K tomuto názoru ho vedlo mimo jiné i to, že West zakazoval Biance se s rodinou vídat a zcela ji izoloval. Dokonce jí zakázal i sociální sítě a podle všeho ji opravdu zcela ovládal.

Už to nemohla vydržet a utekla?

V této souvislosti se nabízí jako jedna z možností, že Bianca už měla násilnického chování svého manžela dost, a tak mu prostě utekla. Kam jinam než za rodinou do rodné Austrálie. Pár byl naposledy společně viděn 20. září na nákupech v Tokiu. Bianca svého muže v posledních měsících doprovázela při jeho turné na podporu desky Vultures a prakticky se od něho nehnula. Až doteď. Brali se v prosinci 2022, jen měsíc poté, co byl uzavřen jeho rozvod s Kim Kardashian.

Je West narcista?

Na to, zda je West opravdu násilník a manipulátor, jsme se před časem ptali vztahového kouče Davida Shorfa, který je přesvědčený, že West patří do kategorie mužů, kteří si před okolím zvyšují sebevědomí pomocí takzvaných trofejních manželek. Dávají pak okolí na odiv, co jsou schopni ulovit, a očekávají za tuto schopnost obdiv a uznání. „Kanye zřejmě trpí i narcistickou poruchou, což znamená, že potřebuje trvalý obdiv,“ upozorňuje dále Shorf. I to má ale háček: Ve chvíli, kdy jeho trofej začne být zajímavější než on, nelíbí se mu to. „Ostatně přesně takhle mu během předchozího vztahu vyrostla pod rukama Kim Kardashian,“ upozorňuje odborník na rozpad jeho předchozího vztahu.

Kim Kardashian se už několikrát v tisku vyjádřila, že má o Biancu upřímný strach. Sama prý moc dobře ví, jaký West dokáže být, a litovala, jak málo se z jejich vztahu poučil, že takto nemůže s lidmi jednat. Bianca Censori přitom nebyla žádnou bezduchou loutkou, vystudovala design a byla ve svém oboru poměrně úspěšná, než se ovšem potkala s Westem. Pak se z ní stala jen jeho ozdoba a alespoň podle jejího chování na veřejnosti mu opravdu zcela podléhala. Pokud ale opravdu našla odvahu se od něho odpoutat, tleskáme!

Načítám