Hlavní obsah

Dovolená slavných: Jennifer Lopez miluje Capri, Orlando Bloom Saint-Tropez a Matt Damon řecký Mykonos

Foto: Shutterstock.com, Profimedia.cz

Foto: Shutterstock.com, Profimedia.cz

Bohatí a slavní mohou vyrazit na dovolenou prakticky kamkoli, a tak se ve svých přáních příliš neomezují. Kam míří nejraději?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Jachta, luxusní střediska i vily… Svět bohatých a slavných se nezastaví ani o prázdninách a pod stanem je obvykle nepotkáte. Kde ale ano?

Jennifer Lopez na Capri

Herečka oslaví 24. července 55. narozeniny a prázdniny letos tráví bez manžela Bena Afflecka. Pár se velmi pravděpodobně rozešel. Rodinné vztahy ale fungují dál, protože JLo vyrazila na dovolenou do milionářského letoviska Hampton na newyorském Long Islandu s Benovou osmnáctiletou dcerou Violetou. Loni si manželé ale užívali ještě spolu na italském ostrově Capri, kde byla zpěvačka viděna, jak tančí na stole, a na pláži předvedla své dokonalé křivky v bikinách. Letos si sem v červnu zajela už jen s přáteli.

Eva Longoria v Marbelle

Americká herečka Eva Longoria se synem Santiagem a manželem, úspěšným mexickým podnikatele Josém Bastónem přesídlili do španělské Marbelly a tráví tam všichni celé dny na pláži. Eva dokonce koupila v oblíbené prázdninové destinaci boháčů dům, kam za ní jezdí celá rodina, včetně matky, sestry i jejích dětí. K nemovitosti patří také zahrada a bazén.

Katy Perry a Orlando Bloom v Saint-Tropez

Pořádnou dávku romantiky si užívá i hvězdný pár zpěvačka Katy Perry a herec Orlando Bloom. Cílem jejich letního odpočinku se stalo francouzské Saint-Tropez, které patří k luxusním prázdninovým střediskům. Relax na jachtě jim náramně svědčí a fakt, že je při tom paparazzi fotí, je zřejmě nechává zcela chladnými. Společnost jim dělá tříletá dcera Daisy Dove.

Simon Cowell na Barbadosu

Britský hudební magnát a známý porotce talentových soutěží Simon Cowell vyrazil letos s rodinou na karibský ostrov Barbados. Společně se synem Ericem a partnerkou Lauren Silverman si tu vyzkoušeli například rychlou jízdu na vodním skútru. Simon býval vyhlášený sukničkář, dítě si pořídil s ženou svého kamaráda a původně nechtěl otcovství ani uznat. Vztah mu ale s Lauren podle všechno vyšel, jsou spolu už deset let a evidentně jim to klape. „Jsem úplně jiný muž než ten, kterým jsem byl před 10 lety,“ prozradil Cowell v rozhovoru pro The Sun. „Eric změnil všechno, abych byl upřímný, až to bolí, jak moc je oba miluju,“ vyznal se ze svých citů.

Matt Damon v Řecku

Americký herec Matt Damon se rozhodl strávit část své letošní dovolené v Řecku, konkrétně na kouzelném ostrově Mykonos, i se svou početnou rodinou, v které je jako chlap jednoznačně v menšině. S manželkou Lucianou Barroso mají totiž tři děti a všechno jsou to dcery. Luciana má ještě z předešlého vztahu dceru Alexiu, ale Matt ji rovněž bere za svou vlastní. Vztah jim klape, což není v Hollywoodu až tak obvyklé. Herec z Dobrého Willa Huntinga, Talentovaného pana Ripleyho či Marťana je se svou vyvolenou šťastný už 21 let.

Načítám