Hlavní obsah

Sukničkář Johnny Depp nikdy nebyl dlouho sám. Jeho ženy na něj pějí chválu dodnes. Kromě dvou…

Foto: Pool, Gettyimages.com

Foto: Pool, Gettyimages.com

Milostný život herce Johnnyho Deppa je plný vzestupů i pádů. Od chvíle, kdy se v polovině 80. let proslavil, sledují jeho soukromí novináři po celém světě. Nouzi nemá ani o fanynky. A nezdráhá se jejich náklonnosti využít.

Článek

Johnny Depp bude už navždy spojován – kromě svých nezapomenutelných rolí (třikrát byl nominovaný na Oscara) – i s rozvodovou bitvou s jeho ex Amber Heard, která se táhla řadu let a v roce 2022 dopadla v hercův prospěch. Blondýnka ale nebyla jedinou ženou jeho života. Připomeňte si milostné vzestupy i pády tohoto hollywoodského hezouna, kterého určitě ovlivnil i nelehký vztah s matkou. Chovala se k němu násilnicky a než se rodiče v jeho patnácti letech rozvedli, musel přihlížet jejich nekonečným hádkám.

Lori Anne Allison

Málokdo ví, že ještě předtím, než se stal jedním z nejžádanějších mužů na světě, byl ženatý s maskérkou Lori Anne Allison, kterou si bral v prosinci 1983. I když měl jejich vztah jepičí život, byla to právě ona, kdo Johnnyho přivedl k herectví. Sama se v této branži pohybovala, proto využila svých kontaktů a seznámila manžela s Nicolasem Cagem. Ten Johnnyho připravoval i na jeho první konkurz do hororu Noční můra v Elm Street. Po rozvodu zůstali dobrými přáteli a Lori byla jednou z těch, kteří svědčili při vleklém soudním procesu v roce 2022 v Johnnyho prospěch.

Sherilyn Fenn

Hned po rozvodu se dal Johnny dohromady s herečkou Sherilyn Fenn, kterou můžete znát ze seriálu Městečko Twin Peaks. Randili spolu tři roky a chvíli to vypadalo, že se vezmou. Pak si ale uvědomili, že jsou každý z trochu jiného těsta, a rozešli se. Zůstali však ve spojení a dodnes je pojí hluboké přátelství. „Byla to moje první láska. Kráčel stejnou cestou jako já a naše spojení bylo opravdu silné. Znám ho jako člověka, ne jako filmovou hvězdu,“ rozpovídala se Fenn v roce 2017 pro magazín The Big Issue.

Jennifer Grey

Zatímco jeho předešlé lásky pěly na Johnnyho samou chválu, hvězda filmu Hříšný tanec Jennifer Grey měla s hercem jinou zkušenost. V době jejich vztahu (v roce 1989) začal totiž Depp koketovat s drogami a to zcela měnilo jeho osobnost. S odstupem tvrdila, že byl velmi žárlivý a paranoidní. Po devíti měsících se s ním rozešla teenagerovským způsobem – nechala mu vzkaz v hotelovém pokoji.

Winona Ryder

V témže roce, kdy randil s Jennifer Grey, se seznámil i s Winonou Ryder. Té bylo tehdy sladkých osmnáct. Dělil je osmiletý věkový rozdíl, ale Johnny do ní byl bláznivě zamilovaný. Po pěti měsících se zasnoubili a herec si na důkaz lásky nechal na rameno vytetovat i její jméno. Rozešli se po třech letech a Winona to komentovala slovy: „Bylo to moje první zlomené srdce.“ I když ani jeden nikdy důvod jejich rozchodu neřekl, jak se ukázalo, násilnické sklony ze strany Deppa v tom nebyly. „Znám ho jen jako opravdu dobrého, milujícího a starostlivého chlapa, jenž chrání lidi, které miluje,“ řekla během soudního sporu.

Kate Moss

Další, na koho se bezesporu nemůže ve výčtu Johnnyho lásek zapomenout, je modelka Kate Moss. Dali se dohromady v roce 1994 a ani jedenáctiletý věkový rozdíl pro ně nebyl problém. „Od první věty, kterou jsme mezi sebou prohodili, jsem si byla jistá, že se dáme dohromady,“ tvrdila Kate. První měsíce jejich vztahu vypadaly romanticky, ale za zavřenými dveřmi prožívali itálii.

Jedna z jejich hádek dokonce vedla k Deppovu zatčení, když v opilosti zničil hotelový pokoj. Rozešli se o tři roky později. V rozhovoru pro magazín Hello! Depp přiznal, že s ním bylo obtížné vyjít, upřednostňoval práci a nevěnoval Kate dostatek pozornosti. „Nikdy už jsem nenašla nikoho, kdo by se ke mně choval tak krásně jako on. Náš rozchod mě stál mnoho slz,“ přiznala kráska. I modelka později u soudu o herci neřekla nic špatného.

Vanessa Paradis

V roce 1998 se dal dohromady s francouzskou modelkou Vanessou Paradis. Byla to láska na první pohled. „Měla na sobě šaty s odhalenými zády, já zíral na její záda a krk a pak se otočila, já uviděl ty oči a – bum! Můj život svobodného muže skončil,“ řekl Depp pro The Daily Mail. Ani ne rok po seznámení se jim narodila dcera Lily-Rose a v roce 2002 syn John Jack Christopher. Aby si rodina mohla užívat anonymního štěstí, odstěhovali se do jižní Francie. Ke svatbě ale nikdy nedošlo. Oba se shodli, že pro svou lásku „papír“ nepotřebují. Vydrželi spolu patnáct let, ale potom se jejich životní cesty nenávratně rozešly. Zůstali však přáteli a hlavně milujícími rodiči.

Amber Heard

Zatímco všechny Johnnyho předchozí vztahy byly víceméně poklidné a rozchod vždy probíhal v tichosti, o třiadvacet let mladší herečka Amber Heard, s níž se seznámil během natáčení filmu Rumový deník, mu ukázala, „zač je toho loket“. V lednu 2014 se Depp a Heard zasnoubili a rok později se vzali. To, co zprvu vypadalo jako pohádka, byl ve skutečnosti horor. Vše vyústilo v dlouhou soudní bitvu, při níž se Heard snažila herce očernit a obviňovala ho z domácího násilí. Důvod? Bezesporu majetek a sláva. Johnny ale odcházel jako vítěz a Amber se pro něj už navždy stane jen ošklivou vzpomínkou.

S kým randí Johnny Depp aktuálně?

Od té doby se zdá, že si Johnny užívá staromládeneckého života a na veřejnosti se s nikým oficiálně neukazuje. Proslýchá se ale, že má románek s ruskou modelkou Julií Vlasovovou, se kterou se seznámil během návštěvy filmového festivalu v Karlových Varech.

Načítám