Hlavní obsah

Je konec! Jennifer Lopez požádala o rozvod s Benem Affleckem a potvrdila, že spolu nejsou celé měsíce

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Je to oficiální! Jennifer Lopez včera podala žádost o rozvod, a udělala tak definitivní tečku za love story s Benem Affleckem, která se začala psát před více než 20 lety. K tomuto kroku si navíc vybrala den, který spadá na druhé výročí jejich svatby.

Článek

Když se v roce 2021 objevila zpráva, že jsou Jennifer Lopez a Ben Affleck znovu spolu, drželi jim palce snad všichni mileniálové. JLo a Ben byli jedním z nejkrásnějších párů počátku milénia (objevili se spolu i ve videoklipu Jenny from the Block), ale bohužel ne tím nejstabilnějším… Ačkoli se stihli zasnoubit, ze svatby tehdy sešlo a po necelých dvou letech vztahu se rozešli. A nevyšlo jim to ani napodruhé. Přesně po dvou letech od svatby podala zpěvačka žádost o rozvod.

Nejsou spolu už několik měsíců

O tom, že se nad manželstvím JLo a Bena Afflecka stahují mračna, se v poslední době spekulovalo neustále. A přestože se ani jeden z nich ke stavu jejich manželství oficiálně nevyjádřil, 20. srpna 2024 se potvrdilo, že spolu opravdu už několik měsíců nejsou. Jennifer Lopez totiž do žádosti o rozvod uvedla jako datum jejich odloučení 26. dubna 2024, což mimochodem vysvětluje, proč ji herec nedoprovodil ani na jednu z nejprestižnějších společenských akcí roku, Met Gala.

Místo oslavy výročí přišel rozvod

JLo si nejspíš datum, kdy se k tomuto radikálnímu kroku odhodlala, nevybrala náhodou. Ačkoli si řekli své první ano během malého obřadu v Las Vegas, právě 20. srpna se konala jejich velkolepá svatba v Affleckově rozlehlém sídle ve státě Georgia. „Dokázali jsme to. Láska je krásná. Láska je laskavá. A ukázalo se, že i trpělivá. Dvacet let,“ poslala tehdy dojatá JLo vzkaz svým fanouškům.

Začátek jejich love story

Jennifer Lopez a Ben Affleck se seznámili na natáčení filmu Láska s rizikem v roce 2002, a ačkoli byla zpěvačka tehdy vdaná za tanečníka Crise Judda, mezi oběma herci přeskočila pověstná jiskra. A než byl rozvod s tanečníkem dotažen do konce, Jennifer už na ruce nosila prsten od Bena Afflecka. Na svatbu ale nakonec nedošlo – v září roku 2003, údajně jen pár dní před plánovaným obřadem, zpěvačka vše odpískala, a ačkoli se pár snažil svůj vztah slepit, o pár měsíců později se rozešli definitivně.

Bennifer podruhé

Zasnoubená byla zpěvačka i se svým přítelem Alexem Rodriguezem, se kterým randila od roku 2017. I tahle plánovaná svatba se několikrát posouvala, oficiálně kvůli pandemii covidu. S baseballovou legendou se ale nakonec rozešla, a to ve stejný měsíc, kdy byla poprvé vyfocena paparazzi v přítomnosti své dávné lásky, Bena Afflecka. Jestli byl hollywoodský herec důvodem, proč se jejich dlouholetý vztah rozpadl, ví nicméně jen oni.

O rok později, v dubnu 2022, pak Ben Affleck poklekl podruhé a požádal JLo o ruku. Svatbu tentokrát neodkládali a jen o pár měsíců později si řekli ano. Jennifer Lopez právě prochází svým čtvrtým rozvodem – vdaná byla za číšníka Ojani Nou, tanečníka Crise Judda a zpěváka Marca Anthonyho, se kterým má dvě děti, dvojčata Emme a Maxe. Ben Affleck byl před Jennifer Lopez ženatý jen jednou, a to s herečkou Jennifer Garner, se kterou má tři děti.

Související témata:
Rozchody slavných

Načítám