Hlavní obsah

Jennifer Lopez a Ben Affleck: Utajený rozchod? Prstýnky zatím nesundali

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Už sedm týdnů je spolu nikdo neviděl. Slavná JLo se na všech akcích, včetně slavného Met Gala, objevuje sama a o nepřítomnosti svého manžela zarytě mlčí.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Se zprávou o rozpadu jednoho z nejslavnějších párů přišel jako první magazín In Touch. Tvrdí, že Affleck se měl údajně odstěhovat z jejich společného domu za 60 milionů dolarů. Naposledy spolu byli viděni před téměř dvěma měsíci, kdy si společně v New Yorku vyšli na oběd. Od té doby se Lopez ukazuje zásadně sama a nijak to nevysvětluje. Byla dokonce spatřena při obhlídce nového domu v Los Angeles, z čehož média okamžitě usoudila, že si hledá nový domov.

Jen dva roky lásky?

Pokud se pár opravdu rozešel nebo prožívá vážnou krizi, není to poprvé. Je to už 20 let, co se rozešli těsně před svatbou. A když se před dvěma lety při utajené svatbě vzali, byla z toho událost, kterou řešil celý svět. O tom, že jsou do sebe zamilovaní, nemuseli nikoho přesvědčovat. Od té doby ale byli pod přísným drobnohledem a několikrát je novináři nachytali, jak se na sebe na veřejnosti mračí. Hodně se řešilo Affleckovo neurvalé zabouchnutí dveří u auta i další signály, že by mezi nimi nemuselo být všechno v pořádku.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer stále nosí svůj snubní prstenFoto: Profimedia.cz

Kdo za to může?

Rozkol nabral na síle v posledních týdnech, tvrdí portál Us Weekly. Ten s odvoláním na nejmenovaný zdroj z blízkého okolí páru napsal, že vážnější problémy se začaly objevovat před pár měsíci, kdy Jennifer Lopez začala pracovat na svém turné This is Me… Now: A Love Story. A plně se soustředila jen na svou kariéru. „Nikdy se nepřestanou milovat, ale ona ho nemůže ovládat a on ji nemůže změnit. V žádném případě to nemohlo vydržet,“ přidal názor Daily Mail s odvoláním na další zdroj.

Pravda o rozchodu JLo a Afflecka

Jak to mezi slavným párem je doopravdy, nikdo ale přesně neví. Včera byla herečka viděna, jak se vydává na svou pravidelnou hodinu tance, a všichni si hned všimli, že svůj výstavní snubní prstýnek má stále na ruce. Sundat ten svůj neměl ani její manžel. Jak ostře sledovaný jejich vztah je, dokazuje i postřeh deníku Daily Mail. Ten napsal, že Jennifer před pár dny lajkovala příspěvek věnující se rozbitým vztahům a ztrátě emocionální blízkosti.

Na to, zda jde o další dílek do skládačky, si ale asi budeme muset ještě chvíli počkat. Možné je i to, že všechno je jen velké divadýlko, které má přitáhnout pozornost, protože jak uvádí americká média, lístky na zpěvaččino chystané turné se údajně velmi špatně prodávají, a tak je jakákoli publicita vítána.

Načítám