Hlavní obsah

30 let od premiéry Přátel: Jak jde čas s Jennifer Aniston? Postavu si udržovala díky bohatému salátu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

O takové slávě se Jennifer Aniston a dalším protagonistům seriálu Přátelé mohlo snad jenom zdát – ona sama pobláznila možná tisíce žen, aby se daly ostříhat „na Rachel“. Podívejte se, jak jde s touto sympatickou herečkou čas. Je to až trochu nuda… Vypadá totiž pořád stejně skvěle!

Článek

Seriál Přátelé měl premiéru 22. září 1994 a běžel až do května 2004. Deset sezon mohli fanoušci sledovat životní eskapády Chandlera, Rosse, Joeyho, Rachel, Moniky a Phoebe. A mnozí si bez tohoto ikonického seriálu nedokážou představit svůj život – a to bez nadsázky! Je s nimi třicet let a pro spoustu lidí se z něj stala takzvaná comfort show, tedy pořad, který si pustíte pro navození dobré nálady, i když jste ho viděli už víc než třicetkrát. Zajímavé také je, že oslovuje dál i mladé generace.

Největší hvězdou ze šestice hlavních protagonistů se pravděpodobně stala Jennifer Aniston. A stále inspiruje jak svým účesem, tak i receptem na salát, který prý jedla na natáčení. Jak s ní jde čas?

Tělo jako Jennifer

Jestli někdo může kázat o disciplíně, je to právě představitelka Rachel Green. Jednou prohlásila, že když má krizi a je ve stresu, tak si dá brambůrek nebo jednu lentilku. Opravdu jen jeden kus! Asi je tak každému jasné, že svoji figuru nemá zadarmo. Sama Jennifer Aniston ale říká, že už na sebe není tak přísná a necvičí tolik jako dřív, zato to ale dělá chytře. Stačí jí klidně dvacetiminutový trénink, do kterého dá všechno. Místo hodin kardia a skákání, což jí nedělalo dobře na kolena, se zaměřuje na funkční cviky na celé tělo. Také nedá dopustit na pilates a jógu.

Celý svět nedávno na internetu obletěl recept na salát, který herečka údajně jedla během natáčení Přátel. Skládá se z cizrny, quinoy nebo bulguru, okurky, pistácií, sýru feta a čerstvých bylinek. Ona ale v jednom videu pro Allure uvedla, že ve skutečnosti šlo o jiný salát, konkrétně Cobb salad, což je americká klasika. Tvoří ho listy ledového salátu, rajčata, vejce, slanina, kuřecí maso, sýr pecorino a italský dresink.

Slavný účes jako značka

Herečka také dobře ví, co jí sluší, a toho se už léta drží. Vlasy nosí takřka stejně, lehce pod ramena, prosvětlené a většinou vyfoukané dorovna. Co se módy týče, tam také neexperimentuje, dává přednost klasickým střihům a často se obléká do černé. Inspirujte se nadčasovým stylem Jennifer Aniston>>>

A její vlasy? To je takřka obchodní artikl. Proslulý účes na Rachel byl hitem v devadesátkách a v různých obměnách dnes tento sestřih opět atakuje nejvyšší příčky popularity. Před pár lety herečka založila také značku vlasové kosmetiky LolaVie, které dělá nejlepší reklamu. Sem tam je podezírána z toho, že má facelift nebo výplně, ale sama to nekomentuje – žádné úpravy nepotvrdila ani nevyvrátila.

Fotogalerie: Jak jde čas s Jennifer Aniston

Všechny její lásky

V letech 1999 až 2005 tvořila pár s Bradem Pittem a všichni si mysleli, že je nikdo a nic nemůže rozdělit. Jenže přišlo natáčení akčního filmu Mr. & Mrs. Smith a do hry vstoupila Angelina Jolie. Po rozvodu, který přišel jako blesk z čistého nebe, fanoušci doufali, že by se mohli oblíbení herci dát opět dohromady, ale nedošlo k tomu. Mezitím Jennifer Aniston randila s dalšími muži, a jednomu dokonce řekla svoje druhé ano. Byl jím herec Justin Theroux a manželi byli v letech 2015–2018. Nyní je herečka single. A sama uvádí, že kvůli rozvodu rodičů má celý život problém se vztahy.

Nejen Přátelé!

Ale nejsou to jen Přátelé. Jestli vám unikl jeden z nejlepších seriálů současnosti, napravte to: Dejte si maraton s The Morning Show na platformě Apple TV+. Příběh z televizního prostředí vás vtáhne díky zápletce okolo kauzy MeToo a také excelentním výkonům hlavních protagonistů. Hereckými parťáky Jennifer Aniston zde jsou Steve CarellReese Witherspoon. Kromě toho hraje spíš v romantických komediích, za zmínku stojí Marley a já (2008), Zkus mě rozesmát (2011) nebo Vražda na jachtě (2019).

Načítám