Hlavní obsah

Je krása dědičná? Děti Davida Beckhama nebo Cindy Crawford jsou důkazem, že ano!

Foto: Karwai Tang, Cindy Ord, Gettyimages.com

Foto: Karwai Tang, Cindy Ord, Gettyimages.com

Děti těchto osobností zdědily skvělé geny. A i kdyby chtěly žít bez světel reflektorů a v naprosté anonymitě, asi by se jim to tak snadno nepodařilo. Mámu nebo tátu totiž rozhodně nezapřou.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Narodit se slavným rodičům nemusí být vždy výhoda. Kromě toho, že jsou VIP děti stále středem pozornosti a fotografy mají za zády na každém kroku, jsou se svou maminkou či tatínkem často i srovnáváni. V případě těchto potomků ale jen v superlativech, po rodičích totiž zdědili krásu a mnohdy i talent.

Reese Witherspoon a Ava

Čtyřiadvacetiletá dcera herců Reese Witherspoon a Ryana Philippa je přesnou kopií své maminky. Ava Elizabeth Philippe od dětství slýchávala, že jednou bude moci být matčinou dublérkou. I když má s Reese výborné vztahy a často ji doprovází i na společenské události, snaží se jít vlastní cestou. Navštěvovala Kalifornskou univerzitu v Berkeley, nyní zkouší prorazit jako modelka a daří se jí. „Rodiče mě vždy povzbuzovali, abych si vybrala cestu, která je pro mě správná,“ řekla v roce 2021 v talkshow Daily Pop. „Je privilegium mít rodiče, kteří vás tímto způsobem podporují a chtějí, abyste byli tím, kým skutečně máte být.“

Foto: Charley Gallay, Gettyimages.com

V dubnu se Reese s Avou zúčastnily slavnostního představení nové kolekce Tiffany & Co.Foto: Charley Gallay, Gettyimages.com

Kevin Costner

Jestli se někdo skutečně činil, byl to Kevin Costner, který je sedminásobným tatínkem. Čtyři dnes již dospělé děti má z prvního manželství se Cindy, s níž byl ženatý od roku 1978 až roku 1994. Držitel Oscara se v září 2004 oženil s návrhářkou Christine Baumgartner a společně přivítali na svět další tři děti: Caydena Wyatta, Hayese Logana a Grace Avery. Když se toto manželství po osmnácti letech rozpadlo, Christine vysoudila výživné 63 209 dolarů měsíčně (přes 140 tisíc korun). Kevin má s dětmi i přes rozpory s jejich matkou skvělé vztahy a všechny jej podporují i po profesní stránce. Naposledy se s ním objevily loni na festivalu v Cannes. Když stáli bok po boku, málokdo by v dětech podobu s Costnerem neviděl. Žádné z nich ale ještě na otcovu kariéru nenavázalo.

Foto: Mondadori Portfolio, Gettyimages.com

Herec se svými pěti dětmi: Caydenem Wyattem, Lily, Grace Avery, Hayesem a Annie na filmovém festivalu v Cannes Foto: Mondadori Portfolio, Gettyimages.com

Cindy Crawford a Kaia

Modelka Cindy Crawford patřila v 90. letech mezi sexsymboly. Jejím poznávacím znamením bylo hlavně znaménko na tváři. To sice dcera Kaia Gerber, jejímž tatínkem je podnikatel Rande Gerber, nepodědila, ale jinak je maminčinou přesnou kopií. Zhlédla se i v jejím povolání a také se snaží uspět v modelingu. Zatím se jí daří víc než dobře. „Ráda se vracím do minulosti a dívám se na fotky své mámy, když byla blíže mému věku. Nemůžete popřít, že jsme si podobné,“ řekla webu Byrdie v roce 2019. „Vždy jsem se snažila být jako ona. Často jsem k ní vzhlížela. V mých očích je to ta nejúžasnější a nejmilejší osoba na světě,“ přiznala.

Foto: Cindy Ord, Gettyimages.com

Jediný rozdíl mezi Cindy a její dcerou Kaiou je mateřské znaménko na obličejiFoto: Cindy Ord, Gettyimages.com

David Beckham a Harper Seven

Jako poslední do rodiny Beckhamových přibyla před dvanácti lety vytoužená dcera Harper Seven. Z roztomilé holčičky roste do krásné sličné dívky. Ze své maminky Victorie má ale pramálo. Bývalý fotbalista David Beckham si Harper hýčká a instagram zásobuje fotkami, na nichž ji objímá. Zatím je brzy dělat závěry, jestli se jediná Beckhamovic dívka vydá po stopách matky a bude z ní módní návrhářka, modelka či zpěvačka nebo se zhlédne ve zcela jiném oboru. Jak je vidno na jejích starších bratrech (má celkem tři), rozhodně ale nezůstane jen u toho, že by její jedinou prací bylo být dcerou slavných rodičů. Všichni Beckhamovi potomci jsou vedeni k pracovitosti.

Elizabeth Hurley a Damian

Krásná herečka Elizabeth Hurley má s podnikatelem Stevem Bingem jednoho syna. Narodil se v roce 2002 a dostal jméno Damian. Zdědil po ní jemné rysy a patří mezi největší idoly náctiletých v Hollywoodu. Po vzoru matky koketuje s herectvím i modelingem. Elizabeth a Damian mají krásný vztah, který se ještě utužil v roce 2020, kdy Steve Bing spáchal sebevraždu. Matka i syn jsou aktivní na sociálních sítích a často nechávají fanoušky nahlédnout do rodinného života. Navzdory jejich životům ve světle reflektorů Elizabeth v roce 2017 prozradila, že i když by podporovala všechno, co by chtěl její syn dělat, stále chce, aby Damian studoval a Hollywood nebyl středobodem jeho života.

Foto: Jamie McCarthy, Gettyimages.com

Elizabeth Hurley a Damian často chodí na společné akceFoto: Jamie McCarthy, Gettyimages.com

Načítám