Hlavní obsah

Lovec slavných a úspěšných krásek Jaromír Soukup. Jeho životem neprošla jen Agáta Hanychová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Je to jen pár měsíců, kdy skončil jeho spor s Agátou Hanychovou o dceru Rozárku, a zhruba rok, co se tihle dva rozešli. A vypadá to, že Jaromír Soukup možná získal srdce další slavné krásky. Spekuluje se totiž, že si nyní hýčká modelku Dominiku Mesarošovou. Bývalý ředitel televize je dobyvatel ženských srdcí. Které známé dámy v minulosti propadly jeho kouzlu?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Milostné peripetie bývalého generálního ředitele TV Barrandov se na veřejnosti probírají velmi často. A není se čemu divit – má totiž slabost pro krásné, slavné a úspěšné dámy. Ale moc mu to s nimi nevychází a rozchody pak mohou být bouřlivé. Nová láska střídá starou a vypadá to, že si našel další partnerku. I když on i jeho údajná nová přítelkyně Dominika Mesarošová tajemně mlčí. Jak to má tenhle milovník žen s láskou? Tohle jsou ženy Jaromíra Soukupa…

Manželka Monika Drlíková

Ženatý byl Jaromír Soukup jen jednou, a to s Monikou Drlíkovou, ekonomkou, s níž má dvě dnes už dospělé děti – dceru Natálii a syna Lukáše. Tenhle vztah však skončil rozvodem a jeho exmanželka byla také poslední „mediálně neznámá“ žena po jeho boku.

Herečka Kateřina Brožová

Jednou ze Soukupových partnerek byla i krásná herečka Kateřina Brožová, která za sebou v té době měla už několik vztahů s vlivnými muži. Asi sedm let byla vdaná za podnikatele Zdeňka Tomana, s nímž má dceru, a za rozvodem údajně stála žárlivost z jeho strany. Randila i s producentem a milionářem Peterem Kovarčíkem, který po rozchodu pronesl, že byla jeho nejdražším eskortem, ale později svých neslušných slov hodně litoval. Asi půl roku byla partnerkou slovenského miliardáře Borise Kollára, vše prý ztroskotalo na jejich pracovní vytíženosti a rozdílných představách o životě.

A v roce 2014 se začala na veřejnosti objevovat po boku Jaromíra Soukupa, tehdejšího majitele TV Barrandov. Byli spolu několik let, ale v roce 2018 se rozešli. Ani jeden tehdy neuvedl důvody, jen se svěřili, že bylo těžké oddělit soukromý život od pracovního a vznikly z toho neřešitelné problémy. Sympatická herečka v minulosti také promluvila o tom, že si v předešlých vztazích zažila psychické i fyzické násilí. O kterém ze svých expartnerů přitom mluvila, však nikdy neuvedla. To se prý nahlas neříká.

Sopranistka a modelka Tereza Mátlová

Hodně mediálně propíraný byl také vztah Jaromíra Soukupa s blonďatou modelkou a sopranistkou Terezou Mátlovou, expartnerkou hudebního bosse Františka Janečka. Ten její vztah s Jaromírem Soukupem, který začal někdy v roce 2020, sám oznámil médiím. Trápilo ho totiž, jak často se jeho ex a jejich společná dcera Emily Ann s Jaromírem Soukupem vídají. Moc dlouho si ovšem dělat starosti nemusel, vztah se rozpadl po pár měsících.

Modelka Agáta Hanychová

Zhruba před dvěma lety opět plnil Soukupův milostný život první stránky: Jeho novou přítelkyní se stala Agáta Hanychová, známá modelka a influencerka. A byla to velká láska. Ochotně spolu pózovali, na veřejnosti byli jako dvě hrdličky a on své milé zařídil i vlastní program na TV Barrandov. Jmenoval se Agáta Jaromíra Soukupa a vystupovali v něm společně. Další překvapení přišlo asi po třech měsících, kdy oznámili, že spolu čekají dítě.

Jejich dcera Rozárka přišla na svět v dubnu 2023, ale po pár dalších měsících se nad rájem objevily mráčky. Čerství rodiče procházeli krizí, která skončila bouřlivým rozchodem. Ti dva na sobě pak nenechali nit suchou, navíc se začali hádat o malou dcerku. Spor o to, jak o ni budou pečovat, skončil teprve před pár měsíci, přičemž jim soud odklepl střídavou péči.

Ty po Agátě…

Od té doby, co se rozpadl vztah s Agátou Hanychovou, každá žena, která se někde s Jaromírem Soukupem objeví, je ihned označována za jeho možnou novou partnerku. Sama Agáta Hanychová v minulosti veřejně označila jako jeho další milenku svou dnes už asi bývalou přítelkyni, novinářku Gabrielu Wolfovou, a rozhodně z toho neměla radost, protože tohle si prý kamarádky nedělají. Nicméně ani Gabriela Wolfová, ani Jaromír Soukup svůj vztah nikdy nepotvrdili a k věci se nijak nevyjádřili. Takže těžko říct, jak to bylo doopravdy.

Nicméně teď to vypadá, že Jaromír Soukup získal srdce sexbomby Dominiky Mesarošové. Ani jeden z nich k tomu veřejně nic neřekl, ale Agáta Hanychová má i tentokrát jasno. Také Dominika Mesarošová je její kamarádka, přesto ji Agáta ve svém podcastu nazvala prasetem (pokud je tedy vztah s Jaromírem realita). A Jaromíru Soukupovi poslala hodně drsný vzkaz – prý jestli ji chce opravdu naštvat, má sbalit její matku (herečku Veroniku Žilkovou), Mia (dcera Hanychové a Jakuba Prachaře) je na to naštěstí prý ještě malá.

Jak to má Jaromír Soukup se ženami, sice není úplně jasné, ale jedno je jisté: Agáta Hanychová se znovu vdala! Šokující zpráva zaskočila všechny. Které další celebrity si vloni řekly ano?

Načítám