Hlavní obsah

Jak stárnou krásky v Hollywoodu? Sluší jim to, ale občas už je nepoznáte. Nemoci a plastiky dělají své!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Je to trochu kruté, ale nedá se nic dělat. Stárneme všichni. Jen na někom je to znát méně, nebo dokonce vypadá lépe než zamlada. A pak tu jsou ti, na kterých je tok času vidět až moc. Až si člověk říká, kam jejich krása tak rychle zmizela. Komu čas a zrání svědčí?

Článek

Při pohledu na mnohé známé dámy asi leckoho napadne, jak to jen dělají, že vypadají pořád tak dobře… A pak jsou zde ty, které nejsou snad ani k poznání, ať už vinou přibývajících let, špatného životního stylu, nebo ne zcela povedených plastik. Kdo z celebrit zvládá stárnutí s největší grácií?

Kathleen Turner

Patřila k nejkrásnějším herečkám 80. let. Její oduševnělá tvář i uhrančivý hlas ji katapultovaly do kategorie žen, kterým klečí muži u nohou, a zářila v kasovních trhácích, jako byly Honba za diamantem či Válka Roseových. Bohužel čas a především revmatoidní artritida spojená s náročnou léčbou a také velkými bolestmi, které zaháněla alkoholem, valnou část jejího půvabu setřely. Blýskla se po boku mnoha hereckých hvězd, nejčastěji hrála s Michaelem Douglasem a v roce 2018 se s ním znovu potkala při natáčení seriálu Kominského metoda. Tam už ji mnozí fanoušci asi nepoznali, nicméně stále je to výborná herečka.

Jane Fonda

Klidně si myslete něco o nadmíře plastik a dalších zákroků, ale Jane Fonda vypadá ve svých 86 letech vážně skvěle a je v úžasné kondici. A především neztrácí elán i chuť do života. Netají se tím, že pravidelně cvičí a nepřecpává se, i proto se celý život pyšní dokonalou postavou. A pořád výborně hraje, nedávno jsme ji obdivovali například v komedii Dámský klub (2018), která se už dočkala pokračování, a jejím zatím posledním snímkem je muzikál This Is Me… Now.

Nicole Kidman

Přezdívali jí královna botoxu, ona se ale už nejméně dva roky dušuje, že s ním skončila, protože mimika je pro herečku důležitá. Jak bojuje s časem, se mohli naposledy přesvědčit návštěvníci filmového festivalu v Benátkách. Nicole Kidman to v komentářích schytala za příliš štíhlou postavu a údajně zcela nepřirozenou tvář… Každý ať si udělá svůj vlastní úsudek. Každopádně je stále hojně obsazovaná, nyní ji můžete vidět například v nejnovějším seriálu Svatba roku, který doputoval na Netflix před pár dny.

Karen Allen

Sympatickou americkou herečku má publikum spojenou především s rolí Marion, věrné a energické družky Indiany Jonese. Série se natáčela v průběhu více než 40 let, a tak je jasné, že je to na tvářích hlavních protagonistů znát. Zatímco v prvních filmech se Karen Allen objevila jako štíhlounká slečna s jemnou tváří, v posledním díle připomíná spíše půvabnou babičku. Ve skutečnosti je tahle sympatická herečka stále okouzlující a na začátku října oslaví už 73. narozeniny.

Renée Zellweger

Nejslavnější roli buclaté Bridget Jones už jí nikdo neodpáře, i když má na kontě i mnoho dalších krásných rolí a dva Oscary. O jejím hubnutí a plastikách toho bylo napsáno dost, až je to k ní možná trochu neuctivé. Letos v dubnu bylo Renée Zellweger 55 let, což je pro herečky trochu kritický věk, a tak není divu, že se snaží vypadat stále co nejlépe. A občas to některé i přeženou… Jak to nyní sluší právě jí, se už snad brzy přesvědčíme v dalším pokračování příběhu o bláznivé Bridget. Právě se dokončuje a premiéru by mělo mít symbolicky na den svatého Valentýna, tedy 14. února 2025.

Načítám