Hlavní obsah

Pánové na karlovarském festivalu: Největší módní sbírku má Milan Peroutka, Mádl ukázal přítelkyni

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Z filmového festivalu v Karlových Varech jsme rozebrali celou řadu více či méně zdařilých šatů slavných dam. Jak se ale na poli oblékání daří mužům? Podívejte se, jak se slavní pánové oblékli na filmovou premiéru, společenský večírek, ale i samotné zahájení festivalu.

Článek

Srovnáme skóre a budeme se věnovat také mužům. Jak se popasovali s jasně daným dress codem, který vládl zahájení, co si oblékli na další festivalové akce a kdo z pánů si do Varů přivezl kufr plný výrazných kousků?

Na premiéře filmu Vlny

Karlovy Vary, den pátý. Včerejšek patřil slavnostní premiéře filmu Vlny, kde se scénáře i režie ujal herec Jiří Mádl. Do jedné z rolí obsadil Vojtěcha Kotka. Ve filmu, jehož děj se točí kolem příběhů novinářů Československého rozhlasu na konci 60. let, dále hrají Vojtěch Vodochodský, Táňa Pauhofová, Stanislav Majer, Martin Hofmann, Tomáš Maštalír nebo Marika Šoposká.

Premiéru si samozřejmě nenechali ujít hlavní protagonisté filmu a Jiří Mádl tentokrát nepřišel sám. Ačkoli si své soukromí velmi přísně střeží, do společnosti vzal svou přítelkyni, fotografku Kateřinu. Na svůj velký moment si oblékl modro-hnědý kostkovaný oblek, zatímco většina přítomných pánů sáhla po černé. Výjimku udělal herec Jan Nedbal, který se oblékl moderně – vsadil na světle růžový oblek a odlehčil ho tričkem a teniskami a nezapomněl ani na šperky. Skvěle vypadal i charismatický slovenský herec Tomáš Maštalír.

UniCredit party ovládl Sebastian

Pánové se měli šanci obléknout i na několik společenských akcí. Na UniCredit party nás zaujal zpěvák a bojovník v nedávném Survivoru Sebastian Navrátil, který dokázal, že oblek rozhodně nemusí nudit. Na jeho outfitu nás bavilo úplně všechno – jemně třpytivá látka, zkrácené sako, tílko vespod, ale i střih kalhot s vyšším pasem a mohutnější boty. Zastavila se i hokejová legenda Jaromír Jágr s přítelkyní Dominikou Branišovou. Na Jaromírovi je patrné, že móda nepatří mezi jeho hobby, vždycky se ale oblékne tak, jak se od něj čeká. Příště bychom jen radili nechat límeček pod sakem a „po italsku“ ho nevytahovat.

Největší módeman Milan Peroutka

S módou v poslední době koketuje i herec a zpěvák Milan Peroutka, který si do Varů přivezl asi nejobjemnější módní sbírku. Rád se pouští do výrazných barev a potisků, ne vždy mu to ale vyjde. Nápadné potisky v sobě skrývají jedno nebezpečí – pokud nejsou provedené dokonale, mají tendenci působit lacině, a všechny zpěvákovy looky tak pochválit nemůžeme. Současně mu ale na jeho nové stylové cestě fandíme. Je vidět, že ho móda baví, a to je skvělý předpoklad k úspěchu.

Zahájení se pánům povedlo

V naší karlovarské fotogalerii se vrátíme i ke slavnostnímu zahájení, které se pánům obecně povedlo. Všichni dodrželi předepsaný dress code black tie a oblékli si padnoucí smokingy. Na tuhle klasiku přistoupil dokonce i zpěvák Vojtěch Dyk, který má poměrně osobitý styl. Ten ale tentokrát reprezentoval jen jeho oblíbený náhrdelník v indiánském stylu.

Kromě věčného elegána Jiřího Bartošky musíme vypíchnout herce Stanislava Majera, který dodržel dress code, a přesto se mu podařilo odlišit od ostatních. Oblékl si zkrácené sako, podložil ho lesklou černou košilí a přidal kalhoty v moderním širším střihu. Motýlek mu sice chyběl, jeho nepřítomnost ale vynahradil svou osobitostí. Velmi kreativní byl ve svém oblékání i NobodyListen, který si podobné experimenty rozhodně může dovolit. Oblékl ho návrhář Lukáš Macháček, který má letos ve Varech opravdu napilno.

Načítám