Hlavní obsah

Hvězdy pokračování Sexu ve městě spolu na jedné akci. Carrie ani na prahu šedesátky nevyšla z módy!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Carrie Bradshaw a její nové kamarádky z pokračování ikonického seriálu Sex ve městě zářily v New Yorku a na akci NYC Ballet Fall Fashion Gala patřily k hlavním hvězdám! Sarah Jessica Parker dostála své pověsti módní ikony a ani ostatní dámy se nenechaly zahanbit. Při pohledu na ně se ve vzduchu opět začala vznášet otázka: Kdy už bude hotová třetí série seriálu?!

Článek

NYC Ballet Fall Fashion Gala je tradiční akce, která se v New Yorku koná každý rok a oslavuje choreografii a kostýmový design. Pokaždé se na ní objeví slavné tváře, aby jí dodaly ten správný lesk.

Letošními hlavními hvězdami se staly tři dámy ze seriálu A jak to bylo dál… (pokračování legendárního Sexu ve městě, které mapuje osudy hlavních hrdinek po padesátce) v čele s herečkou Sarah Jessicou Parker. Ale nebyly to samozřejmě jediné slavné krásky na akci.

Módní hvězdy ze seriálu A jak to bylo dál…

Seriál Sex ve městě sice loni oslavil 25 let od své premiéry, ale Carrie Bradshaw (59) a její kamarádky rozhodně z módy nevyšly. A to nejen ty „staré“ z původního seriálu, ale i nové, které se zrodily v pokračování nazvaném A jak to bylo dál…  – Sarita Choudhury (58), která hraje realitní makléřku Seemu, a Nicole Ari Parker (54), jež ztvárňuje dokumentaristku Lisu. Na zmíněném galavečeru v New Yorku jim to všem nesmírně slušelo.

Sarah Jessica Parker se celá zahalila do stříbrné a dobře udělala. Objemná sukně byla skvělou volbou. Střihem připomínala ikonickou tutu sukni, kterou její postava Carrie v původním Sexu ve městě proslavila, ale také baletní, což je na akci, oslavující tanec a choreografii, více než trefné. Sarita Choudhury, která podle mnohých v pokračování seriálu tak trochu nahradila sexem posedlou Kim Cattrall, zase zvolila černé a díky průsvitné krajce velmi sexy šaty. Trojici doplnila Nicole Ari Parker v jednoduchých a střídmých šatech.

Kdy bude třetí série?

Přítomnost tří dam ze seriálu A jak to bylo dál… samozřejmě znovu oživila diskusi o tom, kdy bude k vidění třetí série. Že opravdu vznikne, potvrdil tvůrce seriálu Michael Patrick King už loni v létě, ale datum, kdy se dostane k divákům, stále není známé.

Původně se mluvilo o podzimu letošního roku, ale ten už je v plném proudu a nové díly pořád nikde. Práci na nich totiž zkomplikovaly stávky hollywoodských scénáristů a následně i herců, které skončily až v druhé půlce loňského roku. Takže jisté je zatím asi jen jedno, třetí série bude, a to někdy v příštím roce.

Další hvězdy na akci

Dámy z pokračování Sexu ve městě samozřejmě nebyly jediné VIP osobnosti, které na NYC Ballet Fall Fashion Gala dorazily. V objemné černé róbě zářila i Nicky Hilton, sestra slavné Paris Hilton. V podobné, ale o něco odvážnější toaletě dorazila i herečka Nina Dobrev, kterou asi znáte ze seriálu Upíří deníky. A přehlédnout nešlo ani oblíbenou herečku Brooke Shields, která vsadila na decentní, ale o to více elegantní a sofistikované šaty ve smetanové barvě.

O tom, že hrdinku Sexu ve městě proslavila mimojiné i její módní odvážnost extravagance, není pochyb. Ale Sarah Jessica Parker je Carrie Bradshaw i v civilu. Jak se obléká, když není v roli? Vždycky je svá!

Načítám