Hlavní obsah

Herecké legendy ve Varech: Bohdalová vyplazovala jazyk, Švandové to seklo a Havlová v divných šatech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Už týden plní stránky médií fotky z červeného koberce, večírků a různých akcí na filmovém festivalu v Karlových Varech. Jestli se ale o někom dá říct, že návštěvníky a čtenáře nejvíc zaujal a nadchl, byly to herecké celebrity ze „staré gardy“. Kdo se ve Varech letos ukázal a zazářil?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Karlovy Vary už přes týden doslova přetékají celebritami všech velikostí - od vycházejících hvězdiček až po ty, které patří nesporně k těm nejslavnějším a nejuznávanějším, ať ve světě divadelním, filmovém nebo módním.

Kdo z přítomných zaujal návštěvníky, diváky, ale i sledující na internetu a sociálních sítích či v novinách a časopisech nejvíc? Samozřejmě, že svou chvíli na výsluní si zažili mnozí, včetně zahraničních hvězd, ale jestli se někomu dostalo upřímného a nadšeného uznání, pak to byla v tom nejlepším slova smyslu stará herecká garda, jak naše známé divadelní a filmové hvězdy označila média. Pověstným se stal například vyplazený jazyk a taneček Jiřiny Bohdalové.

Ač se věk některých slavných přehoupl přes sedmdesátku osmdesátku, a mohlo by to svádět k představě, že šrumec festivalu budou raději sledovat doma u televize, dorazili a šokovali nejen tím, jak skvěle vypadali, ale jaká energie a optimismus z nich sršely! A že si všechny ty nadšené komentáře zasloužili, to uznejte sami při pohledu na následující fotogalerii. Řekněte sami, není věk opravdu jenom číslo?

Načítám