Hlavní obsah

Čerstvá padesátnice Lucie Benešová: Od dětí jsem přeskočila rovnou na vnučky!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Padesáté narozeniny bývají v životě ženy významný mezník. Anebo také ne. Při pohledu na dnešní oslavenkyni, usměvavou herečku Lucii Benešovou, si člověk říká, že věk je opravdu jenom číslo!

Článek

Právě dnes, 18. srpna, slaví sympatická herečka významné kulatiny, které by jí asi hádal málokdo. Stejně jako fakt, že už je dvojnásobnou babičkou! Ke dvouleté Melánii od dcery Sáry přibyla letos na jaře holčička Ines, jejímž tatínkem je Luciin nejstarší syn Lucián.

Babička jako lusk!

Jak se herečka svěřila na svém instagramu, nečekala, že bude tak mladou babičkou, o to více si ale tuto roli užívá. Když se u nich doma sejde celá rodina, musí tam být pořádně veselo, protože s manželem Tomášem Matonohou vychovali společně čtyři děti – syna Štěpána a dcery Laru a Sáru, kterou adoptovali. A také již zmíněného Luciána, kterého má herečka z prvního manželství s hercem Filipem Blažkem.

Za velkou rodinu je usměvavá Lucie podle svých slov velmi vděčná. „Scházíme se pořád, protože jak je nás hodně, pořád má někdo svátek nebo narozeniny,“ svěřila se Super.cz Benešová.

Životní vášeň: chalupaření

A velká rodina potřebuje hodně prostoru. Asi i proto má Lucie Benešová dokonce dvě chalupy. Jednu koupila už dříve v Mníšku pod Brdy, letos ale mnohem víc času tráví v Jizerských horách, kde právě dokončuje stavbu krásné roubenky, kterou prozaicky nazvala Beneška. A rozhodně se sem nejezdí jen opalovat. Na sociálních sítích se sympatická blondýnka neváhá ukázat s bruskou či kladivem v ruce, její zapojení do budování nového domu je tedy více než aktivní. Možná i proto, že její muž Tomáš Matonoha prý na domácí práce moc není.

Chalupa je to ale opravdu krásná, i její zařízení má Lucie pod svou taktovkou. Což je určitě náročné, ale Lucie by ráda měla do konce tohoto roku vše hotové. „Trvá to, ale ono je tam osm místností. Každou chci udělat nějak jinak a v jiném duchu. Buduji to ze starých materiálů. Ale už to máme pod střechou a pracuju na tom. Byla bych ráda, aby měl každý svůj pokoj,“ svěřila se.

Krásná a sexy i v padesáti

Padesátku by sympatické blondýnce asi hádal málokdo, nabízí se tedy otázka, jak o sebe pečuje. Jak nám v dřívějším rozhovoru prozradila, nedá dopustit hlavně na důsledné odlíčení, které nikdy nezanedbává. V minulosti ji trápilo akné, ale jak se svěřila se svou zkušeností na instagramu, vše je řešitelné, jen je potřeba najít vhodnou léčbu. „V mém případě jsem dokonce přišla o dvě hlavní role (proto jsem asi nikdy nehrála princezny) a zůstaly mi bohužel na tváři ošklivé jizvičky. Neměla jsem žádnou léčbu a neuměla s tím vůbec pracovat,“ napsala Lucie. Správné ošetření pomocí kombinace laserové, radiofrekvenční metody a plazmaterapie vše napravilo.

A jakou kosmetiku Lucie Benešová používá? „Neobejdu se bez výživného krému na omlazení, červené rtěnky a medu –⁠ ten si totiž mažu na obličej pokaždé, když jdu do sauny, prozradila nám. A také se řídí heslem své maminky, že žena by měla být vždy dobře upravená, ať už je jen doma nebo na chalupě. Stačí málo, lehký bronz na tváře, lesk a řasenka.

Načítám