Hlavní obsah

Adam Brody hlásí triumfální návrat jako sexy rabín! Nejpřitažlivější je na něm harmonické manželství

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Hitem podzimní seriálové sezony je (nejen) pro generaci mileniálů rozhodně Nobody Wants This (Tohle nikdo nechce). Romantická komedie na první pohled, skvěle vypointovaná sonda do randění kolem čtyřicítky na pohled druhý. Co je tak zábavné a zajímavé na vztahu tvůrkyně podcastu o sexu, která nevěří v boha, a sexy rabína? Kromě toho, že úplně všechno, tak mimo jiné představitel hlavní role Adam Brody.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Dobrých seriálů pro diváky po třicítce, které jsou sice o vztazích, ale nejsou příliš romantické, moralizující nebo frustrující, není moc, zvlášť když další podmínkou je humor a skvělí herci. A to vše se potkalo u jednoho z aktuálních hitů Netflixu, seriálu Tohle nikdo nechce, ve kterém si na první pohled nekonzistentní pár zahráli Kristen Bell a Adam Brody.

Ona hraje Joannu, tvůrkyni podcastu o vztazích a sexu, která na muže nemá zrovna štěstí, ale aspoň má díky tomu témata do podcastu. On hraje židovského rabína Noaha, který je čerstvě po rozchodu a jeho rodina i komunita se urputně snaží najít mu nevěstu. Kromě toho, že seriál rezonuje nejen mezi mileniály, vyšvihl Adama Brodyho mezi nejžádanější muže sezony.

Považte: hraje sexy rabína, má to nejvíc rozkošné strniště a něžný pohled, a když poprvé Kristen políbil, podlomily se nohy všem ženám u obrazovek. A samozřejmě je to také velmi talentovaný herec, ale to je v tuto chvíli vedlejší.

Kde se Adam Brody vzal a je k mání?

Čím boduje seriál Tohle nikdo nechce

Fanoušci se shodují, že seriál naprosto dokonale vykresluje realitu randění třicátníků a čtyřicátníků, což není časté téma. A mileniálové se tak po dlouhé době cítí být „viděni“ a pochopeni, protože většinou jsou svým okolím vnímáni jako divní, když stále nemají životního partnera, jak píše britský Glamour. A ne proto, že už za sebou mají krach manželství nebo o ně nikdo nestojí, ale zkrátka svou životní lásku ještě nenašli a nehodlají slevovat ze svých nároků.

Funguje to i díky tomu, že představitelům hlavních postav je 44 let a jejich hrdinové ani nemají působit mladší. Adam Brody říká, že je se svým věkem naprosto srovnaný a nehodlá předstírat, že je mu o deset let méně.

Foto: Profimedia.cz

Může být rabín idolem žen? Ano!Foto: Profimedia.cz

Ano, Adam Brody je sexy odjakživa

V jedné z prvních scén se hlavní hrdinové špičkují, že jsou oba rádi centrem pozornosti. Noah říká: „Ano, jsem k sežrání. A těší mě, když si toho všimnou i ostatní.“

Adame, netřeba říkat nic dalšího, my jsme si všimli. A už před lety. Adam Brody se totiž neobjevil zčistajasna. Jedná se o herce s rozsáhlou filmografií, i když pro mnohé je to především Seth Cohen ze seriálu O.C. V souvislosti s Tohle nikdo nechce se mluví o jeho triumfálním návratu. A pro svůj šarm je přirovnáván k Georgi Clooneymu.

Nebo možná k představiteli Paceyho ze seriálu Dawsonův svět? Joshua Jackson a Adam Brody mají totiž společnou jednu věc: z dětských hvězd a teen idolů se stali muži s neodolatelným charismatem.

Harmonické manželství s hvězdou Super drbny

Pokud napjatě čekáte na odpověď, zda je Adam Brody volný, tak vás zklameme. Tenhle chlapík je už více než deset let šťastně ženatý. Jeho vyvolenou se stala Leighton Meester, představitelka Blair Waldorf ze seriálu Super drbna, se kterou má dvě děti.

Brody mluví o své ženě s takovou láskou a respektem, že mu to snad dodává na ještě větší přitažlivosti. „Zamilujte se do člověka, který je skvělý. A pak mu naslouchejte. Ne že by to nevyžadovalo určité oběti a pokoru, musíte spolu růst…,“ prozradil svůj recept na šťastné manželství v talkshow Today with Hoda and Jenna. Jednoduché, co říkáte?

Zároveň dodal, že si on i jeho žena uvědomují, jaké štěstí v sobě mají. Jsou si zároveň vzájemně „manažery“ (radí se o projektech a rolích) a nikdy nepracují ve stejnou dobu.

Foto: Profimedia.cz

Z Adama a Leighton spokojenost jen sálá, jak bylo patrné na letošní Cocktail Party v Los AngelesFoto: Profimedia.cz

Související témata:
Adam Brody
Seriál Nobody Wants This

Načítám