Hlavní obsah

Sexy fešáci z Hollywoodu: Festival v Benátkách jako pastva pro dámské oči. Pokochejte se!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

81. ročník filmového festivalu v Benátkách je v plném proudu. Už týden se tam na červeném koberci střídá jedna hvězda za druhou. Je to přehlídka celebrit, sexy ženských křivek, krásných rób, ale i charismatických fešáků. Tohle jsou hollywoodští krasavci, kteří si Benátky nenechali ujít.

Článek

Benátský filmový festival má letitou tradici. Ostrov Lido v Benátkách zaplní každý rok na přelomu srpna a září hvězdy toho nejvyššího formátu. Jako by se Hollywood na pár dnů přestěhoval do Itálie. Filmoví tvůrci tam představují své filmy, na červeném koberci fotografům pózují slavné filmové hvězdy, které tam propagují snímky, v nichž zrovna hrají, jednoduše je to každý rok úžasná podívaná. A to nejen ta filmová, jásají i milovníci módy, protože dámy se samozřejmě předhánějí v tom, která na červený koberec vynese krásnější róbu. Ale my se tentokrát rozhodly udělat radost ženám. Tohle je přehlídka těch nej hollywoodských fešáků, které lze nyní v Benátkách potkat.

Kámoši jak hrom jsou Brad a George

Pokud bychom měli vybrat dvě největší hvězdy letošního festivalu, nejspíš by byla volba jasná – Brad PittGeorge Clooney. Dvě hollywoodské superstar, dva zatraceně sexy chlapi, letití přátelé, kteří se po dlouhých 16 letech spolu potkali i na filmovém plátně. Staří Dannyho parťáci v Benátkách propagují svůj nový film, akční komedii Wolfs (Osamělí vlci), a opět hrají parťáky, byť poněkud jiného charakteru. Tentokrát hrají takzvané čističe, muže, kteří likvidují stopy po kriminálních aktivitách, včetně mrtvol.

V Benátkách si to tihle dva vyloženě užívají. Ochotně pózují, účastnili se i tiskové konference k filmu a po slavnostní projekci filmu si spolu krátce zatancovali do rytmu songu Smooth Operator. Těm dvěma to spolu prostě dokonale funguje, chemie je neuvěřitelná, a i když Pittovi je šedesát a Clooney je ještě o tři roky starší, jsou to neskuteční fešáci s gigantickou dávkou sex-appealu.

Kteří další slavní pánové v Benátkách zářili? Pokochejte se naší sexy galerií…

Červený koberec plný VIP krasavců

Pitt a Clooney samozřejmě nejsou jediné slavné hvězdy, které v Benátkách září. Dorazil například i James Bond Daniel Craig, který reprezentuje film Queer. Hraje v něm amerického emigranta žijícího osamělým životem v Mexico City 50. let. Až seznámení s mladým studentem ho přiměje k tomu, aby konečně navázal nějaký vztah s jiným člověkem.

Fanoušci ocenili i Judea Lawa, který se zúčastnil slavnostní premiéry filmu The Order, kde hraje hlavní roli – agenta FBI, který si v roce 1983 všimne určitého schématu v nedávných bankovních loupežích. Nechyběl samozřejmě ani Michael Keaton, jenž hraje hlavní roli ve filmu Tima Burtona Beetlejuice Beetlejuice, nové pokračování ikonické komedie Beetlejuice z roku 1988. Tímhle snímkem festival odstartoval.

Načítám