Hlavní obsah

Ewa Farna mládne před očima! Co za tím vězí? 3 jednoduché tipy na svěží vzhled

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Na včerejší premiéře očekávaného filmu Zápisník alkoholičky se objevilo mnoho celebrit. A kromě hlavní představitelky Terezy Ramba zrak účastníků upoutala přenádherná Ewa Farna. Sice už za měsíc oslaví 31. narozeniny, ale vypadá, a to bez nadsázky, na dvacet. Jak to udělala? Zná snad způsob, jak obrátit čas?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

To, že má Ewička boky jako skříň, už dávno neplatí. V posledních měsících jí jdou kila dolů a vypadá to, že snad úplně bez práce. Za úbytek váhy může pravděpodobně také koncertování na letních akcích, kde se zpěvačka nezastaví a na pódiu předvádí úžasnou show.

Takové „fitko“ samozřejmě funguje, ale velkou roli hraje i zpěvaččin zdravý přístup k dietám a jídlu. „Jediné, co se nebojím takhle na sítích doporučit, jsou kvalitní potraviny a co nejméně průmyslově zpracovaných potravin,“ uvedla před časem Ewa Farna s tím, že toto jediné u ní funguje. Ale samotná strava nestačí. „Pohyb, jakýkoliv vás baví, a to nejen kvůli hubnutí, ale abyste byli zdraví,“ dodává. A populární zpěvačku koncertování baví, takže je úspěch zaručen. Díky tomu se její postava proměnila pomalu k nepoznání. Vypadá jako „holčička“, ale její proměna rozhodně nespočívá jen ve ztracených kilogramech.

Hlavní je mít se rád

O zpěvačce se ví, že z kil nahoru nebo dolů si hlavu moc nedělá. Umí se mít ráda a nedbá na hlasy kritiků. „Když mi někdo řekne: Zhubni, ty tlustá krávo – tak já přece nepůjdu a neudělám: Ano, pane! To je pro mě prostě úplná prohra. Já jsem potřebovala mít ten prostor proto, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Ewa. Prostě v čem já se cítím dobře. Já jsem to nechtěla dělat pro jiné lidi a nechtěla jsem to dělat proto, aby tady byla další jakoby ideální holka na obálce,“ prozradila už loni v rozhovoru s Čestmírem Strakatým. A jak je vidět, našla se a její píseň Tělo, která vítá každou vrásku, strii nebo jizvu jako součást životní cesty, se stala upřímným vyznáním jejího postoje. Druhým krokem k mladistvému věku je tedy vyrovnaná mysl, kterou Ewa Farna rozhodně nepostrádá.

Vlasy a roky pryč

Posledním prvkem, díky kterému Ewa Farna omládla, je nově zastřižená ofina. Stejný účes zpěvačka nosila v časech svých začátků, když jí bylo pouhých 13. Na to sice maminka dvou dětí Artura a Elly už nevypadá, ale klidně bychom ji tipli na čerstvou dvacátnici. Co dokáže pár ustřižených vlasů a zářivý úsměv! Tento tah, nebo ještě lépe řečeno střih, provedla během kariéry už několikrát, ale nyní – i s celkovým zkrácením účesu – je to opravdu trefa do černého. Ewa Farna zkrátka vypadá skvěle!

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna a Tereza Ramba na premiéře filmu Zápisník alkoholičkyFoto: Profimedia.cz

Načítám