Hlavní obsah

Dvě trochu delší prsa a tolik emocí. Arichteva s grácií a humorem čelí útoku manželky Filipa Blažka

Foto: 3V1TRIVJEDNOM.CZ, Profimedia.cz

Fotka Veroniky Arichtevy v šatech bez podprsenky (vlevo) vyburcovala Jolanu Blažkovou (vpravo) k dost drsnému komentářiFoto: 3V1TRIVJEDNOM.CZ, Profimedia.cz

Jako by se nám tu rozmohl takový nešvar. Čím dál víc lidí má pocit, že někoho urazit a vyhejtit je jejich přirozené právo. Posledním případem je manželka herce Filipa Blažka Jolana Blažková, která se rozhodla „poradit“ herečce Veronice Arichtevě. Okomentovala dost drsně její fotku v šatech bez podprsenky. A aby to herečka skutečně pochopila správně, vzkaz doplnila zvracejícím emotikonem.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Herečku Veroniku Arichtevu by nejspíš ani ve snu nenapadlo, jaké pozdvižení vyvolá její fotka v šatech z nové kolekce 3V1. Bohužel manželku herce Filipa Blažka Jolanu Blažkovou víc než samotné šaty zaujala hereččina prsa a poslala jí necitlivý vzkaz: „Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže.“ A vše korunovala zvracejícím emotikonem. Jedno ale paní Blažková asi nečekala – svůj komentář totiž poslala paní Arichtevě do soukromé zprávy, ta ale neváhala a sdílela ho na sítích.

Mám právo se ozvat

Veronika Arichteva na svém instagramu nasdílela komentář Jolany Blažkové, dokonce v něm označila jejího manžela Filipa Blažka s tím, že tohle je podle ní ostuda. „Hejt není názor, ty drndo!“ poslala pak ještě Blažkové vzkaz. Následně pak na instagramu vysvětlila, proč vzkaz sdílela, i když jí byl poslán soukromě. „Měla jsem se ozvat? Měla! Nevím, proč by si měl kdokoli nechat líbit útok na svoji postavu, život, práci, děti… Od kohokoli. To jsou hranice. Moje. Snad i vaše. Body shaming není v pořádku, hejt není v pořádku. V pořádku je chovat se k druhejm tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám,“ vysvětlila Arichteva u své fotky ve zmiňovaných šatech, přičemž celému příspěvku dala vtipný nadpis „dvě trochu delší prsa a takových emocí“.

Foto: Profimedia.cz

Jolana Blažková s manželem Filipem BlažkemFoto: Profimedia.cz

VIP i fanoušci na straně Arichtevy

Na sítích se ale Arichteva dočkala obrovské podpory. „Tenhle ženskej vzájemnej body shaming je navíc pěkně nechutnej. Paní Blažkové a dalším podobným fanouškům plivacího sportu přeju sluníčkovej den,“ napsala jedna z nich.

Ale za herečku kopou i slavné osobnosti. S humorem sobě vlastním se vyjádřila její parťačka a kamarádka Martina Pártlová: „A to neviděla Jolana moje dva šumavský chleby,“ napsala a vše doplnila rozesmátými smajlíky a srdíčkem pro Arichtevu. V podobném duchu reagovala i moderátorka Martina Gavriely. „Myslím, že si to říká o soutěž, kdo bude mít ve vašich šatech nejdelší prsa, doufám, že jich máte dost. Chci ty černé,“ napsala.

Příspěvek okomentovala i Mahulena Bočanová: „A já si zrovna řekla u této fotky, jak Ti závidím, že můžeš běhat bez podprdy. Zvláštní ty úhly pohledu. Filipa je mi tedy líto, tohle bych nečekala. Udělala jsi správně, vše má své hranice,“ vzkázala Arichtevě.

Hejt Jolany Blažkové nenechal chladným ani muže, za ty známé se vyjádřil herec David Gránský. „Z cyklu: Jenom vyjadřuji svůj názor, na to mám přece právo! Když se drzost a nevymáchaná huba schovávají za upřímnost a otevřenost. Úcta a respekt se vytrácí,“ komentoval příspěvek Arichtevy a připsal hashtag Hejt není názor.

Foto: 3V1TRIVJEDNOM.CZ

Martina Pártlová podpořila Veroniku Arichtevu s humorem sobě vlastním a svoje prsa nazvala šumavskými chlebyFoto: 3V1TRIVJEDNOM.CZ

A co na to Jolana Blažková?

Jestli čekáte, že si autorka tohoto hejtu uvědomila, že přestřelila a třeba se omluvila, budete zklamaní. To, co řekla pro VIPstar, totiž za omluvu moc brát nelze. Nejdřív se obhajovala tím, že ona poslala vzkaz herečce soukromě a zveřejnila ho právě Arichteva. A pro jistotu naznačila, že se tak chtěla Arichteva možná zviditelnit. „Napsala jsem do zprávy, že je to hnus. A za tím si stojím, protože už s tím dávno mohla něco udělat,“ pokračovala Blažková.

Tím ale její „omluva“ bohužel neskončila a svůj původní hejt doplnila praktickou radou, herečka by podle ní měla vyhledat pomoc plastického chirurga. „Proč bych nemohla vyjádřit svůj názor. Ten názor byl ošklivý, přiznávám, ale byl namístě. Já mám taky odkojené dvě děti a mám operaci prsou. Tak ať si to udělá, když má na to, stavět baráky,“ dodala s tím, že to ale nemyslí zle a nechce tím nikomu ubližovat. Bohužel ale i slova, nevyžádané rady a názory velmi často zraňují a ubližují a minimálně v případě Jolany Blažkové opravdu platí „mlčeti zlato“.

Proč mají lidé potřebu hodnotit vzhled ostatních? Co z toho mají? Jsi hnusná a tlustá! Co je to za lidi, kteří rádi komentují, jak kdo vypadá a kolik má kilo?

Načítám