Hlavní obsah

Donutilovi nebo hvězdy ze Survivoru: Mladé VIP páry, o kterých možná nevíte, že jsou spolu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Syn Miroslava Donutila a Jana z Ulice, doktoři z Ordinace v růžové zahradě 2 anebo úspěšný rapper a talentovaná slovenská umělkyně. Znáte následující mladé VIP páry? Pokud ano, pak se v našem showbyznysu skvěle orientujete a klidně se můžete v tomto oboru hrdě prohlásit za odborníka.

Článek

Spletité vztahy slavných dají jednomu zabrat. Možná ani netušíte, že vaše oblíbená herečka je provdaná za herce z Ordinace v růžové zahradě. Nebo že zpěvačka Zea ze slovenského dramatického seriálu Iveta má už řádku let za partnera rappera Paulieho Garanda.

Šárka a Ondřej Krausovi

Šárka Vaculíková (37), neteř herce Lukáše Vaculíka, se zapsala do povědomí veřejnosti především díky roli Adriany v seriálu Ulice, kde účinkovala řádku let. Zahrála si také v Rafťácích nebo ve třetí sérii Zlaté labutě a znát ji můžete třeba i z filmu a seriálu Vyšehrad. V červenci uběhnou dva roky od její svatby, kdy se provdala za kolegu Ondřeje Krause (30). Ten je, stejně jako Šárka, součástí hereckého obsazení Divadla na Vinohradech a objevil se třeba v seriálu Kukačky, Specialisté nebo ve filmové pohádce Zakletá jeskyně. Jeho bratrem je Martin Kraus, kterému se přezdívá český Belmondo. (S rodinou moderátora Jana Krause nejsou příbuzní.)

Markéta a Patrik Děrgelovi

V Ordinaci v růžové zahradě 2 si zahráli manžele, kterým se rozpadl vztah. V reálném životě je to ale něco úplně jiného! Patrik Děrgel (35) a Markéta Frösslová (36) jsou svoji už přes pět let a vychovávají dva potomky – Miru a Vavřince. Děti přišly dřív než svatba, syn se narodil už v roce 2016.

Patrik nyní září v nové inscenaci Forman na Letní scéně Musea Kampa. Markéta se stále objevuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a také ji můžete vidět na prknech vinohradského divadla. Zatímco on vizáž příliš nemění, jeho žena to zvládá za oba. Možná máte oblíbenou herečku zafixovanou jako dlouhovlásku, ale už skoro před dvěma lety se rozhodla jít nakrátko, a to pod taktovkou známého kadeřníka Michala Zapoměla. Rošťácký účes si stále udržuje a cítí se v něm očividně skvěle.

Andrea Bezděková a Sebastian

Poměrně nový pár tvoří Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (30) a zpěvák Sebastian Navrátil (32), který vystupuje jen pod svým křestním jménem. Oba můžete znát z televizní obrazovky jako účastníky reality show Survivor: ona soutěžila loni, on letos. Ani jeden ale nezvítězil, ačkoli Andrea k tomu měla o něco blíž – ve hře vydržela 68 dní, její protějšek opustil soutěž po měsíci z osobních důvodů. Ruku v ruce se pár poprvé ukázal v listopadu 2023 na předávání Českého slavíka. V minulosti tvořila modelka pár také se známým hercem Markem Lamborou.

Sára a Martin Donutilovi

Z herečky Sáry Affašové (30), která hrávala v seriálu Ulice postavu Jany, se loni stala paní Donutilová! Jejím vyvoleným je Martin Donutil. Seznámili se při práci v divadle a zasnoubili se na Times Square v New Yorku. Tam vyrazili poté, co je potkala tragédie: v devátém měsíci těhotenství přišla Sára o miminko. Loni v červenci proběhla krásná svatba, po níž se vydali na líbánky na Sardinii. Oba herce můžete vidět v Městských divadlech pražských a zanedlouho také v připravovaném mysteriózním seriálu Za domem v lese, kde se objeví také Martinův otec a Sářin tchán, oblíbený Miroslav Donutil.

Zea a Paulie Garand

Umělecké duo, které talentem jen srší. Zpěvačka, tanečnice i herečka Alžběta Ferencová (32) vystupuje pod pseudonymem Zea. Před čtyřmi lety vydala debutové album Burning Light (2020), ztvárnila hlavní roli ve slovenském seriálu Iveta a po boku Jakuba Štáfka se objevila v kriminálně komediální Policii Hvar. Paulieho Garanda (36), alias Pavla Haranta, znáte pravděpodobně z rádií nebo festivalů. Je stálicí české rappové scény, první album s názvem Harant vydal v roce 2010. 

A právě hudba je spojila dohromady. Paulie si vybral Zeu před pár lety do svého klipu jako tanečnici a od té doby jsou spolu. Samozřejmě mají i společné skladby, třeba Honey (2020) nebo novější Colours (2022), zato společných snímků pohledného páru je jako šafránu. Spoleh je na sociální sítě – můžete si tam prohlédnout nedávné fotky z dovolené v Řecku. Anebo si pusťte jejich společný song:

Související témata:
Šárka Krausová (Vaculíková)
Alžběta Ferencová (Zea)
Markéta Děrgelová

Načítám