Hlavní obsah

Po šedesátce prožívám nejvzrušivější období svého života. Stále krásná Demi Moore o stárnutí, svobodě a nezávislosti

Foto: Cindy Ord, Gettyimages.com

Foto: Cindy Ord, Gettyimages.com

Pokud máte obavy ze stárnutí a říkáte si „jaké to asi bude, až mi přistane šestý křížek“, mrněte na herečku Demi Moore. Nejenže stále dobře vypadá, ale také si svůj věk údajně neuvěřitelně užívá. Říká, že nikdy nebyla šťastnější. Můžete se na ni přijít podívat, její nový film vstupuje 18. září do kin.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Jednašedesátiletá kráska se před pár dny objevila v pořadu Today, kde se mluvilo především o jejím novém filmu Substance. Hraje v něm ženu, televizní cvičitelku Elizabeth Sparkle, která je vyhozena ze svého pořadu, a to z jednoduchého důvodu. Začíná totiž vypadat na svůj věk. A studio o někdejší celebritu pořadů o cvičení ztrácí zájem. Chce někoho mladšího, krásnějšího.

Elizabeth ale vzápětí dostane možnost otestovat zatím nevyzkoušenou substanci, která ji dokáže vrátit zpět v čase. Má to ale jeden háček, bude se muset se svým mladším alter ego po týdnu střídat. A příběh se může rozběhnout. Starší, omšelejší Elizabeth usíná, mladší a dokonalejší Sue ožívá.

Film Substance s Demi Moore

Film Substance byl letos v květnu velmi dobře přijat na festivalu v Cannes i Karlových Varech, takže jeho uvedení do kin doprovází velké očekávání. Sama Demi o něm říká, že natáčení změnilo její pohled na stárnutí. „Navzdory tomu, že moje postava se rozhodne vytvořit svou mladší verzi, já sama nikdy nebyla šťastnější, než jsem teď,“ svěřila se Demi v pořadu Today. „Je to pro mě nejvíc vzrušující období života. Moje děti vyrostly, mám obrovskou svobodu i nezávislost a můžu se sama rozhodovat, jak chci žít,“ dodala s tím, že bývaly časy, kdy to tak rozhodně nebylo.

Nový pohled na stárnutí

V roce 2019 se dvojnásobná kandidátka na Zlatý glóbus svěřila: „Gravitace se mi na obličeji ubírá směry, které se mi moc nelíbí.“ Později se však nechala několikrát slyšet, že je se svým vzhledem smířená a má se ráda taková, jaká je.

V dalším rozhovoru pro magazín Interview řekla, že byla dojatá, když si přečetla scénář k filmu. „Přišlo mi to jako jedinečný způsob, jak prozkoumat téma stárnutí i tlak, kterému ženy čelí, aby odpovídaly idealizované představě mužů.“

Demi Moore – sexy babička

Pravda je, že Demi Moore vypadá stále skvěle, přestože už se těší z první vnučky Louetty, jejíž maminkou je její nejstarší dcera Rumer Willis. Herečka má celkem tři dcery, kromě Rumer ještě Scout a Tallulah, a to s hercem Brucem Willisem, za něhož byla vdaná od roku 1987 do roku 2000. 

Jak lze ale ze sociálních sítí vystopovat, oba dřívější partneři spolu vycházejí výborně a Demi se na péči o vážně nemocného Bruce stále velmi aktivně podílí a tráví s ním i dcerami hodně času. A muž jí evidentně také neschází, jak se smíchem připustila před pár dny v pořadu The Tonight Show Jimmyho Fallona. „Spím se svými psy,“ prozradila. Těch má prý osm a jak se její sledující na instagramu mohou často přesvědčit, stará se o ně opravdu vzorně.

Načítám