Hlavní obsah

Česko má novou miss. Stala se jí blondýna Adéla Štroffeková. V soutěžích krásy není nováčkem

Foto: ČTK, Profimedia.cz

Foto: ČTK, Profimedia.cz

Novou Miss Czech Republic pro rok 2024 se stala Adéla Štroffeková, která soutěžila s číslem dvě. Korunku jí předávala stávající Miss World Krystyna Pyszková.

Článek

Novou královnou krásy pro rok 2024 se stala Adéla Štroffeková. Následující rok ponese titul Miss Czech Republic.

Ředitelkou soutěže, která vznikla v roce 2010 jako Miss Face, je Taťána Makarenko. Ta spolu s dalšími porotci, mezi nimiž byla Taťána Kuchařová, kreativní ředitel soutěže a stylista Sam Dolce nebo držitelka titulu roku 2023 Justýna Zedníková, rozhodla o dalších titulech: Miss Intercontinental získala Julie Smékalová, Miss International Czech Republic se stala Alina Demenťjeva, titul Miss Supranational si odnesla Michaela Macháčková a Miss Grand International je pro letošek Veronica Biasiol.

Adéla, Miss Czech Republic 2024

Adéla Štroffeková získala nejcennější titul a příští rok pojede soutěžit na nejstarší soutěž krásy Miss World. Zároveň získala i titul Miss Popularity, o kterém rozhodli diváci svými hlasy. Do soutěže se hlásila jako brunetka, proto vás fotky finalistek a snímky z galavečera mohou mást. Nyní je Adéla blondýnkou!

Na otázku „Jak vidíte svoji budoucnost?“ odpovídá Adéla ve svém medailonku: „Spoléhám sama na sebe a snažím se být nejlepší verzí sama sebe. Vím, že momentálně se nacházím v životní fázi, kdy chci budovat kariéru a zlepšovat se.“ Se svým přítelem žije v Praze a dálkově studuje obor sociální práce a sociální pedagogika. Kromě toho se živí jako fitness trenérka, modelka, influencerka a jednatelka eventové agentury. Také je ambasadorkou fondu pro předčasně narozené děti.

V soutěžích krásy ale není žádným nováčkem. Modelingu se začala věnovat ve čtrnácti a v sedmnácti byla na své první mezinárodní soutěži krásy v Číně. Na to navázala účast v České Miss 2021, která byla ale nakonec ten rok zrušena kvůli pandemii. I přesto ale vybrali adeptky, které Česko reprezentovaly na světových kláních, a Adéla bojovala na Miss Earth 2021. Soutěž probíhala online a umístila se v top 20 z celkového počtu 80 soutěžících - zaujala zejména svou hrou na klavír.

Jak vypadal finálový večer?

Korunky pro vítězky pocházejí z dílny Olgy Kopalové ze šperkařské dílny Šenýr. Všechny finalistky byly během galavečera ozdobené šperky značky Gismondi. V rámci disciplín, mezi kterými nechyběly rozhovory s porotou, předvedly dívky i novou kolekci Guess by Marciano na nadcházející sezonu.

Celý večer moderoval Ondřej Novotný s Natálií Kočendovou a odvysílala ho TN Nova Fun. Pokud si jej pustíte ze záznamu, můžete se těšit kromě deseti finalistek i na vystoupení Adama Pavlovčina alias Adonxs, který svým zpěvem doprovodil přehlídku ve večerních šatech.

Finalistky letošní Miss Czech Republic 2024:

Související témata:
Adéla Štroffeková

Načítám