Hlavní obsah

Carrie Bradshaw je zpátky! Ohromuje v luxusních šatech, ale i s kabelkou za více než čtvrt milionu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tvůrci kultovního Sexu ve městě nám už potřetí povyprávějí, jak to bylo dál. V ulicích New Yorku se právě natáčí další série příběhů a herečka Sarah Jessica Parker střídá jeden skvělý outfit za druhým. Na které looky Carrie Bradshaw se těšíme nejvíc, kdy se pokračování dočkáme a se kterými postavami se budeme muset rozloučit?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Produkce třetí série A jak to bylo dál… se kvůli loňským stávkám v Hollywoodu trochu opozdila, minulý měsíc se ale konečně začalo natáčet. A ačkoli je samotný scénář samozřejmě supertajný, už teď víme, kdo se do seriálu (ne)vrátí a v čem bude Carrie Bradshaw po New Yorku pobíhat.

Koho ze scénáře vyškrtli?

Můžete si oddechnout. Jediným odpadlíkem z původních hrdinek zůstává Samantha (Kim Cattrall), která prý vyinkasovala za svou 74 vteřin dlouhou scénu v druhé sérii více než milion dolarů (cca 23 milionů korun). Dala si přitom záležet na tom, aby se nepotkala se svými exkolegyněmi, a nedá se očekávat, že by si něco podobného do budoucna zopakovala.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) a Miranda (Cynthia Nixon) budou své příběhy vyprávět dál a podle snímků z natáčení je zřejmé, že ve třetí sérii bude figurovat i Aidan Shaw (John Corbett), ačkoli je otázkou, kolik prostoru dostane, vzhledem k podivné pětileté odmlce, na které se s Carrie domluvil.

Kdo se do show už nevrátí, je nebinární Sara Ramirez v roli kontroverzní Che Diaz. Ačkoli z produkce seriálu zní, že byla tahle postava vyškrtnuta ze scénáře, protože už neměla co nového přinést a diváci jí nepřišli na chuť, Sara Ramirez vidí problém jinde. V instagramovém postu, který je už smazaný, řekla, že v seriálu skončila, protože castingoví režiséři a agenti vytvářejí black listy herců vyjadřujících svou podporu Palestincům.

V lepší atmosféře opouští show herečka Karen Pittman, která si zahrála profesorku Nyu Wallace. Ačkoli původně ve scénáři byla, herečka má úvazky jinde – kromě The Morning Show od Apple TV+ hraje v novém Netflix seriálu Forever –, a tak se rozhodla opustit show, ve které hrála „jen“ jednu z vedlejších rolí. Kdo se naopak přidá do světa Sexu ve městě, je známá komička Rosie O’Donnell, která už v minulých týdnech natáčela scény se Cynthií Nixon.

Carrie stále umí udávat trendy

Plné ruce práce mají v posledních týdnech i stylisté seriálu, Molly Rogers a Danny Santiago. Ti se snaží držet módní linky, kterou kdysi pro hlavní hrdinky vyznačila stylistka Patricia Field, a přináší odpověď na otázku, co by nosila současná Carrie na prahu šedesátých narozenin.

Carrie Bradshaw se drží svého unikátního stylu a stále umí udávat trendy, což se potvrdilo v momentě, kdy se na natáčení objevila v dřevácích značky Scholl. Boty, na které spousta žen zapomněla, se okamžitě staly žádaným módním artiklem.

Diváky, kteří dokážou ocenit módní stránku seriálu, pak nejvíce nadchly transparentní šaty od irské módní návrhářky Simone Rochy, ke kterým stylisté přidali ještě lehoučký kabátek. V kapsách šatů i rukávech kabátku jsou ukryté květiny a jde o modely z návrhářčiny letošní jarní kolekce. „Tohle je Carrie v té nejlepší formě,“ objevovalo se pod instagramovými posty s touhle květinovou krásou.

A na své si přijdou i milovnice krásných kabelek, které Carrie sbírá. Nejvíce pozornosti si zatím získal model Jackie od Gucci, nebyla by to ale Carrie, kdyby neměla něco extra. Její Jackie je totiž z debutové kolekce Ancora návrháře Sabato De Sarna a je kolem dokola vykládaná kameny, což se odráží i na ceně, která převyšuje 300 tisíc korun.

Kdy se třetí série dočkáme?

A kdy se tedy dozvíme, jak to bylo dál? Přesný termín uvedení HBO Max ještě neuvedlo, v nejbližších měsících to ale nebude. Tvůrci seriálu ho zasazují do roku 2025 a dalo by se předpokládat, že by to mohlo být podobně jako v případě minulé série v polovině roku, tedy v létě.

Anketa

Těšíte se na pokračování A jak to bylo dál…?
Jasně!
59,7 %
Ne, nesleduji to.
23,8 %
Ne, bavil mě jen původní Sex ve městě.
16,5 %
Celkem hlasovalo 2116 čtenářů.

Načítám