Hlavní obsah

Zpěvačka Britney Spears se vdala! Nemohla najít vhodného ženicha, tak si vzala sama sebe

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Instagramový profil Britney Spears je pro mnohé lidi nepochopitelný a působí spíš jako zoufalé volání o pomoc! Přes 41 milionů sledujících se před pár hodinami stalo svědkem něčeho zcela neočekávaného – zpěvačka se rozhodla podpořit sebelásku a vdát se sama za sebe.

Článek

Nedávný rozvod s o dvanáct let mladším fitness trenérem Samem Asgharim se zpěvačkou Britney Spears pořádně zamával. I když to, že jdou od sebe, oznámili již v srpnu 2023, definitivně svobodní budou až za měsíc, protože kalifornské zákony vyžadují alespoň šestiměsíční odluku. Rozvodový soud se táhl i přesto, že se pár nerozváděl ve zlém. Jako důvod manželé uvedli notoricky známé „nepřekonatelné rozdíly“. Přesto se teď Britney chová poněkud nevyzpytatelně.

Sam v rozhovoru pro magazín People pěje na zpěvačku jen chválu: „Bylo požehnání s ní být a sdílet s ní život. Nechápu, jak o sobě lidé, kteří někdy tvořili pár, mohou mluvit špatně. To nikdy neudělám, protože si neodnáším nic jiného než úžasný zážitek. Britney navždy bude součástí jedné kapitoly mého života,“ řekl.

Příspěvek opěvující sebelásku

Britney, která je proslulá touhou po lásce a ve svatbách se vyloženě vyžívá, ale na oficiální možnost se znovu vdát nečekala. Na svém instagramu zveřejnila příspěvek, ve kterém je ve svatebních šatech v barvě slonové kosti se závojem a svým fanouškům za doprovodu písně od zpěváka Stinga Fields of Gold sděluje, že se vdala sama za sebe, čímž oslavuje sebelásku. „Den, kdy jsem se vdala… Ukazuju to, i když se to může zdát někomu trapné nebo hloupé. Myslím ale, že je to ta nejskvělejší věc, jakou jsem kdy udělala!“ napsala k příspěvku.

Foto: Instagram Britney Spears

Poslední video Britney Spears všechny poněkud šokovaloFoto: Instagram Britney Spears

Místo nového startu strmý pád

I když to Britney ve svém příspěvku přímo neuvedla, dost možná se vydala na cestu sologamie, což je uzavření manželství sama se sebou. Podle příznivců tato praktika vede ke šťastnějšímu životu. Snad to bude platit i pro zpěvačku, protože od té doby, co opět získala zodpovědnost sama za sebe, to s ní jde spíš z kopce. Místo aby na sebe poutala pozornost díky novým písničkám nebo koncertům, natáčí na sociální sítě zvláštní videa a nekontrolovatelně se odhaluje.

Britney byla pod dohledem otce Jamese Spearse od roku 2008, kdy měla prokazatelně psychické problémy. Spravoval její majetek a rozhodoval o tom, jakým pracovním činnostem se jeho dcera bude věnovat. Později ho zpěvačka obvinila například z toho, že ji nutil vystupovat proti její vůli, brát léky a zakazoval jí svatbu s jejím dlouholetým přítelem. Soudem byla uznána svéprávnou v roce 2021.

Svatby, které nevyšly

Je jasné, že sama se sebou se Britney nikdy nerozvede, což pro ni bude příjemná změna. Zatím totiž měla ve vztazích spíše smůlu. Buď si vybírala špatné partnery, nebo je skutečně náročné s ní žít… Případně od každého něco. Každopádně před oltář stihla Spears zamířit do svých 42 let už třikrát.

V lednu 2004 si vzala svého kamaráda z dětství Jasona Allena Alexandera, ale o den později pár sňatek anuloval. Prý si neuvědomili, o jak závažné rozhodnutí se jedná. Ten samý rok v září se vdala znovu. Po několikaměsíční známosti si vzala tanečníka Kevina Federlina, s nímž má syny Seana a Jaydena. Po rozvodu, který se konal v roce 2007, byli synové svěřeni do péče otce a ani dnes nemají k matce zrovna nejvřelejší vztah – i kvůli tomu, jak se prezentuje na sociálních sítích. Do třetice si vzala trenéra Sama Asghariho, s nímž vztah také ztroskotal.

Načítám