Hlavní obsah

Blake Lively si z hejtů nic nedělá! Prý má hvězdné manýry. Přitom svým kamarádkám zapíná i boty

Foto: Gareth Cattermole, Gettyimages.com

Foto: Gareth Cattermole, Gettyimages.com

Máte pocit, že čím bohatší a slavnější, tím namyšlenější a arogantnější? Dost možná to o některých ženách skutečně platí, ne však v případě herečky Blake Lively. I fanoušci si všimli, že se nikdy nezdráhá podat pomocnou ruku svým kamarádkám, a dostatečně ji za to ocenili. A že je právě teď na sítích terčem hejtů? Nevadí.

Článek

Mohlo by se zdát, že herečka Blake Lively, která vychovává s hercem Ryanem Reynoldsem čtyři děti, nemá čas na nic jiného než na rodinu a kariéru. Chyba lávky! V jejím životě mají nepostradatelné místo také kamarádky – a vždy jim přispěchá na pomoc. Ale nemusí to být nutně jen emocionální podpora. Na mnoha snímcích, kde je se svými BFF (best friends forever), jim pomáhá upravovat šaty a účes nebo jim zapíná boty. To byste od ženy, která patří mezi nejpopulárnější hvězdy a jejím manželem je jeden z nejcharismatičtějších herců současnosti, čekali asi jen těžko. A její fanoušci to velmi oceňují.

Pochvala, která pro ni mnoho znamená

V červenci umístila herečka na instagram příspěvek, kde je zachycena s několika svými kamarádkami v různých „nehvězdných“ situacích. A přidala popisek, že dostala možná nejlepší kompliment svého života: Někdo na sociální síti se o ní vyjádřil, že je crown straightener.

Český ekvivalent k tomuto výrazu neexistuje. Jedná se o označení ženy, která se stará o vzhled a pohodu ostatních („narovnává jim korunky“) a záleží jí na tom, aby byli její nejbližší viděni jen v nejlepším světle. Blake Lively ještě dodala, že to pro ni hodně znamená, protože právě z těchto neviditelných věcí má nejlepší pocit. A k tomu vyjmenovala některé ze svých nejlepších kamarádek a vyzdvihla jejich vlastnosti.

Nejlepší kamarádka z řad celebrit

Kromě toho, že má Blake Lively řadu přátel z „neveřejného“ světa, patří mezi její nejlepší kamarádky už téměř dekádu zpěvačka Taylor Swift. Seznámily se během kampaně pro kosmetickou firmu L'Oréal Paris a okamžitě si padly do noty. O rok později společně i se svými partnery oslavily Den nezávislosti a zpěvačka přizvala nejstarší hereččinu dceru k nahrávání skladby Georgeous: holčičce James patří v písničce úvodní věty. Od té doby jsou nerozlučné a pějí na sebe vzájemně chválu. A očividně i hvězda takového formátu, jako je Taylor Swift, oceňuje hereččinu obětavou povahu.

Blake Lively miluje svou rodinu a kamarádky

Terčem internetové nenávisti

I přes veškeré kladné vlastnosti, které Blake Lively bezesporu má, se na ni v posledních dnech valí vlna kritiky. A to hlavně kvůli dramatu Námi to končí, jež můžete právě teď zhlédnout v kině. Při natáčení se měla hádat se svým hereckým kolegou a režisérem filmu Justinem Baldonim a uplatňovat hvězdné manýry. K tomu si ještě lidé nemohli nevšimnout, že na premiéru tohoto snímku, který pojednává o psychickém teroru a domácím násilí, oblékla sexy model, což podle nich nekoresponduje s vážným tématem. Jak se ale zdá, herečka to bere s nadhledem a k ničemu z toho se nevyjadřuje. Ví, že má za sebou velkou základnu příznivců, vždyť jen na instagramu ji sleduje neuvěřitelných 46 milionů fanoušků!

Načítám