Hlavní obsah

Šest zásnubních prstenů Jennifer Lopez. Ben Affleck do její sbírky přispěl hned dvakrát

Foto: Axelle/Bauer-Griffin, Gettyimages.com

Foto: Axelle/Bauer-Griffin, Gettyimages.com

Už jen málokdo věří, že se to mezi Jennifer Lopez a Benem Affleckem urovná. Pro herečku je to krach dalšího vztahu – a také další zásnubní prsten, který se stane smutnou připomínkou nepovedené lásky. Od svých ex už jich má totiž herečka pěknou sbírku! A i když emoční bolest z rozchodu penězi nevyvážíte, mít doma šest luxusních šperků není vůbec špatné.

Článek

Už skoro čtvrt roku se spekuluje, že je vztah Jennifer Lopez a Bena Afflecka u konce. A vzhledem k tomu, že se herec asi před měsícem odstěhoval ze společného domu, už jen ti největší optimisté věří, že to nějak urovnají.

A někteří škodolibě upozorňují, že se herečce podařilo rozšířit parádní sbírku zásnubních prstenů, které od svých ex v minulosti dostala. S tím posledním od současného manžela jich má totiž ve šperkovnici rovných šest. A rozhodně to nejsou žádné šmuky, naopak – jde o velmi drahé a cenné kousky. Někteří JLo dokonce označují za Elizabeth Taylor 21. století, protože i tuto divu proslavilo mimo jiné velké množství nepovedených vztahů (byla osmkrát vdaná) a nádherných a vzácných prstenů, které jí její vyvolení darovali.

„Chudý“ Kubánec Ojani Noa

První velkou láskou JLo byl Kubánec, který se živil jako model a číšník. Vzali se v roce 1997, a přestože Ojani Noa nebyl žádná celebrita a už vůbec ne žádný extra boháč, na zásnubním daru pro svou vyvolenou nešetřil. Dostala od něj prsten s diamantem, jenž měl podle odhadů cenu asi 100 000 dolarů, což je v přepočtu přibližně 2,35 milionu korun. Drahý šperk jim ale štěstí rozhodně nepřinesl – rozvedli se zhruba rok po svatbě.

Smaragd od tanečníka Crise Judda

S Crisem Juddem se JLo seznámila v roce 2000, když s ní jako tanečník a choreograf spolupracoval při natáčení Love Don’t Cost a Thing. A přestože v překladu název písničky znamená „Láska nic nestojí“, není to v tomto případě zas tak úplně pravda. Cris Judd požádal zpěvačku o ruku relativně brzy po seznámení a daroval jí krásný zásnubní prsten s broušeným smaragdem, jehož cenu zahraniční média odhadla na stoprocentně šestimístnou částku. Ovšem ani toto manželství moc dlouho nevydrželo, rozvod přišel opět asi po roce.

Dva šperky od Bena Afflecka

Milostný příběh JLo a Bena Afflecka je jako z filmu, ale happy endem nejspíš neskončí. Vypadá to, že připomínkou velké lásky zůstanou jen dva unikátní a velmi drahé zásnubní prsteny. První zpěvačce daroval v roce 2002. Jde o na zakázku vyrobený kousek s obrovským růžovým diamantem, který herec objednal u slavné luxusní šperkařské značky Harry Winston. Ke svatbě ale nedošlo. Obřad nejdřív v roce 2003 odložili, o rok později se úplně rozešli.

Před třemi lety ale všichni romantici světa jásali – JLo a Ben Affleck se po letech odloučení dali znovu dohromady. A v dubnu 2022 herec před Jennifer poklekl podruhé a opět s unikátním a naprosto dechberoucím zásnubním prstenem. Ruku své lásky tentokrát ozdobil obřím zeleným diamantem, protože právě zelená je prý hereččina šťastná barva. Ani tentokrát ale drahý šperk páru štěstí nejspíš nepřinesl. Okolnosti opravdu naznačují, že téhle lásky je znovu konec.

Stomilionový kousek od Marca Anthonyho

Po prvním rozchodu s Benem Affleckem začala JLo randit se zpěvákem Markem Anthonym, který ji v roce 2004 požádal o ruku. Pro zásnubní šperk zašel také do firmy Harry Winston a pořádně se tam plácl přes kapsu. Prsten zdobil velmi vzácný modrý diamant a hodnota tohoto skvostu byla podle zahraničních médií asi čtyři miliony dolarů, což je v přepočtu asi 94 milionů korun! Ve stejném roce byla svatba, vztah vydržel celých deset let a vzešla z něj dvojčata Max a Emme.

Smaragd od Alexe Rodrigueze

Posledním mužem, který se odhodlal požádat Jennifer Lopez o ruku, byl hráč baseballu Alex Rodriguez. Randili spolu do roku 2017, v roce 2019 sportovec zpěvačku požádal o ruku. A to s klenotem s broušeným smaragdem, jehož cena se má pohybovat něco mezi jedním až pěti miliony dolarů. V přepočtu za něj tak zamilovaný snoubenec zaplatil minimálně něco přes 23 milionů korun, ale možná i víc než 117 milionů korun. Jejich vztah ale nabourala pandemie covidu, kvůli níž svatbu několikrát odsunuli a nakonec se místo ní v roce 2021 rozešli.

Vypadá to, že Ben Affleck bude brzy opět volný. Kdo ho uloví, těžko říct, ale výhra to nejspíš bude. Nejvyhlášenější milenci Hollywoodu? Nejlepší je prý Ben Affleck, k zahození není ani DiCaprio

Načítám