Hlavní obsah

Nikdy nezapomeneme, vzkazují slavní do nebe Victorii Velvet

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tragická smrt zpěvačky Victorie Velvet vyrazila všem, kdo ji znali, dech. K vraždě došlo v noci na úterý 11. června v turecké Ankaře, ve vile, kam se v roce 2019 přestěhovala s manželem Davidem Thomasem Blythem. Victorii oplakávají přátelé a rodina, svůj zármutek mnozí ventilují i na sociálních sítích a sdílí opravdu dojemná vyznání.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Co přesně se odehrálo ve vile ve čtvrti İncek v tureckém hlavním městě v noci na 11. června, zatím není jasné. Jisté bohužel je, že zpěvačka s českými kořeny Victoria Velvet byla ve svých 40 letech zavražděna. Stále probíhá policejní vyšetřování a pracuje se jak s variantou, že ji zabil její manžel a pak spáchal sebevraždu, tak i s verzí, že oba zavraždila třetí osoba z neznámých důvodů.

Truchlí nejen jejich tři děti a rodina, ale i fanoušci a přátelé. A mnozí svou bolest sdíleli na sociálních sítích a svěřili se, co pro ně talentovaná Victoria znamenala. Vzpomínají na to, jak citlivá a veselá osobnost to byla, jakou pozitivní energii šířila.

Ondřej Gregor Brzobohatý

Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý sdílel její černobílou fotografii a připsal: „Tohle je tragédie, která nemá v naší branži obdoby. Victorii jsem osobně znal a byla to fantastická profesionálka a především kvalitní a slušný člověk. Cítím nepopsatelný smutek a nesnesitelnou nespravedlnost vůči jejímu osudu. I přes všechen vztek a bezmoc, co se kvůli tomu ve mně hromadí, přeju si z hloubky svého srdce, kéž její duše najde klid.“

Michal Zapoměl

Kadeřník Michal Zapoměl sdílel průřez společných fotografií s Victorií a doplnil smutné přání: „Přeji ti už jen jediné, aby ti Pán Bůh byl milostivý. A děkuji za tolik skvělého a vysmátého času… a že to byla řádka let.“

Bouček, Pártlová, Hejdová, Říhová

Jestli někdo umí dojmout, pobavit a přesně slovy vystihnout, pro co jiní jen stěží hledají slova, je to skvělý moderátor Libor Bouček. O tom, jak pevný vztah ho s Victorií pojil, se vypsal na instagramu v angličtině, v jazyce, ve kterém si spolu povídali. V dojemném a velmi citlivě napsaném textu se svěřil, jak výjimečná podle něj Victoria byla, a přesto se vyznačovala skromností. Nebála se snít a byla tak moudrá, že mohli mluvit o čemkoli, i o volbách. Milovala svoji rodinu. Viki je pro Libora Boučka nenahraditelná a bude navždy milovaná. S její ztrátou se odmítá smířit. A není sám.

Smutných zpráv do nebe odešlo mnohem, mnohem víc. Svůj zármutek sdíleli i mnozí kolegové z Evropy 2, kde Victoria řadu let působila. Zpěvačka Martina Pártlová napsala, že si nikdy nedokázala představit, že by takovou zprávu mohla číst. Victorii si bude pamatovat jako krásnou, vtipnou ženskou plnou energie a života. Moderátorka Zorka Hejdová si smutně povzdechla, co že se to na tom světě děje. A moderátorka Kateřina Říhová dodala: „Viki naše milovaná, odpočívej v pokoji.“ Přejeme to samé.

Načítám