Hlavní obsah

Vše, co musíte vědět o nové sérii Emily in Paris, která začíná zítra! Ve hře je nový milenec i pomsta

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Přichází jedna z velkých událostí letošního léta. Fanoušci seriálu Emily in Paris se už zítra, 15. srpna, dočkají čtvrté série. Na co se mohou těšit? Emily nezůstane jen v jedné evropské metropoli – láska ji totiž tentokrát přivede do Říma.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Milujete romantické, odlehčené seriály, které kladou důraz jak na milostné zápletky, tak i na módní estetiku? Pak vás Emily in Paris od tvůrců Sexu ve městě nemohla minout! Okouzlila diváky už v roce 2020 a zítra vychází na Netflixu prvních pět dílů už čtvrté série. Druhé části se dočkáme jen o měsíc později, tedy 12. září, a celkově se můžeme v této sérii těšit na desítku dílů.

Emily opět na scéně

O čem vypráví příběh Emily in Paris? Krásná, trochu potrhlá Američanka se kvůli nabídce práce v PR agentuře přestěhuje z Chicaga do Paříže. Tam její pozitivní přístup naráží na nevrlost Francouzů, především její šéfky Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), která je ovšem ztělesněním šarmantní Francouzky.

I když vám hlavní postava Emily, kterou hraje Lily Collins, může možná trochu lézt na nervy, tak jí to odpustíte a s napětím sledujete její pracovní i milostné eskapády v dokonale promyšlených (na někoho možná až překombinovaných) outfitech. Děj se odehrává v krásné Paříži, tudíž si v seriálu můžete užívat i dechberoucí lokace.

Gabriel, nebo Alfie?

Hned od prvního dílu zaujme Emily, ale i diváky soused Gabriel (Lucas Bravo). Zamilují se do sebe, ale jak to tak bývá, není to jednoduché. Gabriel totiž není single a má krásnou a sympatickou přítelkyni Camille (Camille Razat). Druhá a třetí série přinesly další zvraty a Emilyinu novou lásku Alfieho (Lucien Laviscount). Jenže mezi ní a Gabrielem to stále nevyprchalo, i když se oba snažili o opak.

  • Neviděli jste třetí sérii? Pak raději přestaňte číst: Následuje spoiler! Závěr totiž přinesl velké drama a nechal fanoušky v napětí. I když Gabriel a Camille odvolali svatbu a zdálo se, že mezi Emily a Gabrielem už nic nestojí, vyšlo najevo, že je Camille těhotná!

Všichni staří známí

Spekulovalo se, že by se v nové sérii mohla objevit Kim Cattrall alias Samantha ze Sexu ve městě, což se bohužel nepotvrdilo. Kdo ale určitě nebude chybět, je Mindy, nejlepší kamarádka hlavní protagonistky, která si jde za kariérou zpěvačky, dále šéfka PR agentury Sylvie a kolegové Luc a Julien a také Antoine (William Abadie), šéf značky Maison Lavaux, která spolupracuje s Gabrielem a Alfiem. A právě proto z děje neodejde ani Alfie, třebaže se na konci třetí série s Emily rozešel.

Objeví se i nový milenec

O čem by měla čtvrtá série být? Emily bude dále spolupracovat s Gabrielem na jeho velkém snu – aby jeho restaurace získala michelinskou hvězdu. Čekají nás asi také hodně peprné zápletky, protože ve hře zůstává nadále i milenka Camille, o které ví jenom Emily! Podle snímků z natáčení vstoupí do života hlavní hrdinky i další milenec – Marcello (Eugenio Franceschini) – a bude se s ním prohánět na vespě ulicemi Říma.

Zúčastnění herci novou sérii popisují jako chaotickou, módní (samozřejmě!), plnou lásky, dobrodružnou, a dokonce pomstychtivou. A možná vám také zlomí srdce. Zůstává už jen jediná otázka: Budou Emily a Gabriel konečně spolu? Stále doufáme. Dobrou zprávou na závěr je, že americký režisér a producent Darren Star, hlavní osoba stojící za tímto oblíbeným seriálem, potvrdil, že Emily in Paris má na víc a on čtvrtou sérii rozhodně nevnímá jako poslední.

Načítám