Hlavní obsah

Princ William se přestal holit! Z blonďatého andílka je fešák se strništěm a král ženských srdcí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Idol žen, miláček rodiny i národa, následník trůnu. Princ William býval hladce oholený, ale poslední dobou vyráží do společnosti nezvykle zarostlý. A sluší mu to! Podívejte se do fotogalerie: od blonďatého prince Krasoně k vyzrálému fešákovi se strništěm… Také se vám líbí? Hlasujte v anketě!

Článek

William, princ z Walesu. Syn princezny Dianykrále Karla III., dědic koruny. Od narození bylo jasné, že se stane následníkem britského trůnu. Díky tomu byl odjakživa ve světle reflektorů – a jistě k tomu přispěla i jeho pohledná, pravidelná tvář. Jako mladík si získal obdiv mnoha (nejen) britských dívek a dam a stal se velmi žádaným ženichem.

Blonďatou čupřinu časem vystřídaly prořídlé vlasy na ježka, na univerzitě St. Andrew se zamiloval do Kate Middleton v dubnu 2011 proběhla královská svatba. Princ William se usadil. Dnes s manželkou vychovávají tři děti - George, Charlottu a Louise - a jejich vztah je pohádkový, osudový, jednoduše jako z romantického filmu.

Ten oblíbenější bratr

S bratrem si byli vždy velmi blízcí, ale pověst měli (a stále mají) rozdílnou. Prvorozený William byl příkladný chlapec, zato mladší princ Harry rebeloval. V posledních letech se vážně odcizili a zatímco se Harry s manželkou Meghan odstěhoval do USA, jeho „vzorný“ bratr stále zůstává miláčkem národa a plní své povinnosti.

Pro královskou rodinu je tento rok jeden z nejnáročnějších. Nejdřív vstoupila rakovina do života Karlu III. a poté i Williamově manželce. Princezně Kate se už podařilo vyléčit, jak nedávno sdělila v dojemném videu svým příznivcům.

Princ William: od jemného mladíka ve zralého muže

V červnu princ William oslavil 42. narozeniny. Svoje královské povinnosti plní s noblesou: Navštěvuje významné kulturní události, jako je předávání filmových cen, stejně jako charitativní akce. Jeho image prošla největší proměnou v dobách, kdy mu začaly řídnout vlasy. Od té doby vypadá stále stejně dobře. Až nyní přišla novinka: Nechal si narůst strniště. Nutno říct, že mu opravdu sluší. Prohlédněte si fotogalerii a hlasujte v anketě!

Anketa

Jak se vám líbí princ William s vousy?
Moc! Sluší mu.
77 %
Líbí se mi víc bez vousů.
23 %
Celkem hlasovalo 1385 čtenářů.

Načítám