Hlavní obsah

Kámoši jako hrom Brad Pitt a George Clooney se zase sejdou před kamerou. Zahrají si zametače mrtvol

Foto: Gotham, Gettyimages.com

Foto: Gotham, Gettyimages.com

Dannyho parťáci, skvělí herci a výborní kamarádi. Brad Pitt a George Clooney patří k nejpopulárnějším hercům současnosti, jejich filmy jsou trháky a jejich legrácky v osobním životě baví fanoušky po celém světě. A navíc se tihle dva fešáci po šestnácti letech vrací společně před kameru. Jako osamělí vlci.

Článek

Nepovedená vražda, po které je třeba zamést stopy? Nic, co by nevyřešil profesionální zametač. Jenže co když se nad jednou mrtvolou sejdou zametači dva? Jack a Nick neboli George Clooney a Brad Pitt. Tak by se dala ve zkratce popsat zápletka filmu Osamělí vlci, který bude mít v září premiéru.

Ale pojďme si říct, že je vlastně úplně jedno, o čem film bude… Herečtí i životní parťáci George a Brad jsou zárukou skvělé zábavy. Před kamerou se nesejdou poprvé, ale jak to tihle dva „osamělí vlci“ mají v soukromí? Co mají společného, v čem jsou jejich osudy diametrálně odlišné a jaké mají vztahy?

Brad Pitt: Děti s ním přetrhaly pouto

Hvězda filmů Tenkrát v Hollywoodu, Klub rváčů nebo Hanebný pancharti má za sebou několik vážných vztahů. Jeho životními partnerkami byly např. Juliette Lewis nebo Gwyneth Paltrow. Své ano řekl Jennifer AnistonAngelině Jolie.

Rozchod s Angelinou byl blesk z čistého nebe. Navenek vypadali oni i jejich šest dětí jako velká spokojená rodina. Jedním z důvodů rozpadu mělo být mimo jiné Bradovo pití a agresivní chování. Děti nyní jedno po druhém ukazují, na kterou stranu se přiklání. S otcem přerušují kontakt a odmítají nosit příjmení Pitt.

Angelina Jolie se čas od času k situaci vyjadřuje, řekla například, že rozchod byl nutný kvůli bezpečí rodiny. Brad Pitt problémy s alkoholem přiznal, ale podle blízkých je vyřešil a současná situace s dětmi ho trápí. Štěstí našel po boku nové partnerky, umělkyně Ines de Ramon.

George Clooney: Starý mládenec? Dávno ne!

Dvojnásobný držitel Oscara George Clooney hrál např. ve filmech Gravitace, Vstupenka do ráje nebo Hra peněz, a co se týče vztahů, platil dlouho za zapřisáhlého starého mládence. Měl za sebou jedno krátké manželství a tvrdil, že mu to nic neříká, spokojeně si užíval a domácnost sdílel jen s vepříkem Maxem.

Pak se ale v jeho životě objevila právnička Amal Alamuddin a vše bylo jinak. V roce 2014 si během několikadenní svatby v Benátkách řekli ano, o tři roky později se jim narodila dvojčata.

Dnes patří k nejstabilnějším slavným párům, vzájemně se podporují v práci a užívají si rodinnou pohodu. Kromě jiných společných zájmů je pojí i touha pomáhat. Založili neziskovou organizaci The Clooney Foundation for Justice, která se zaměřuje na porušování lidských práv a pomoc obětem.

Foto: James Devaney , Gettyimages.com

Skvělí herci a ještě lepší kamarádi. To bude koncert před kamerouFoto: James Devaney , Gettyimages.com

Brad & George – velcí kamarádi

Kamarády jsou už od prvního dílu Dannyho parťáků, hráli spolu i ve filmu Po přečtení spalte a Milujte svého zabijáka, ale je to dlouhých šestnáct let od poslední spolupráce. Takže bylo na čase ušít jim role na míru. A Osamělí vlci jsou pro ně jako stvoření.

Že je jim přes 60 let a patří k nejuznávanějším v showbyznysu? To těmto dvěma nikdy nebránilo v dětinských vtípcích.

Že je jim přes 60 let a patří k nejuznávanějším v showbyznysu? To těmto dvěma nikdy nebránilo v dětinských vtípcích. A když říkáme dětinské, myslíme tím i pěkně drsné, v čemž vyniká zejména George. Na nové auto nalepil Bradovi nálepku Se.u na policajty, protože je to prý záruka zatčení, známým posílá Bradovým jménem dopisy a chystá prý vtípek, kterým definitivně ukončí jeho kariéru. Brad zase kdysi namluvil všem jeho sousedům, že si kamarád v rámci přípravy na roli přeje, aby byl oslovován Danny Ocean. Ti to vzali vážně a dlouho George vnímali jako náfuku.

Ale jejich vztah rozhodně není jen o legraci. Prošel totiž i zatěžkávací zkouškou. George prý mrzelo, že Brad nechal svou bývalou ženu Angelinu kritizovat jeho ženu Amal a že se později o jejich rozchodu dozvěděl z médií. Je to ale dávno za nimi a Clooney je prý rád, že má Pitt po svém boku ženu, které na něm opravdu záleží. Asi není úplně „tým Angie“.

Načítám