Článek
Nekupujete tvarůžky, protože vám vadí jejich zápach a máte pocit, že jsou z lednice cítit ještě týden po konzumaci? S tímto problémem umíme poradit. Existuje pár snadných triků, jak se zápachem v lednici zatočit. Pak si můžete v klidu pochutnat nejen na této pomazánce, ale s radostí si uděláte klidně i smažené tvarůžky v pivním těstíčku s domácí tatarkou.
Postup
01.
Tvarůžky pokrájejte na malé kostičky (5 × 5 mm) a cibuli nakrájejte najemno. Nakrájené tvarůžky a cibuli vložte do misky a přidejte tvaroh, utřený česnek, pivo a drcený kmín.
02.
Tvarůžkovou směs dobře promíchejte a dochuťte případně ještě špetkou mletého chilli, solí a pepřem. Takto připravenou pomazánku nechte zakrytou uležet klidně do druhého dne při pokojové teplotě.
Podívejte se na další recepty na zdravé pomazánky: tvarohové, rybičkové, česnekové, vajíčkové. A co k nim? Zkuste recept na domácí pivní rohlíky.