Hlavní obsah
2,7
(3)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Vepřové kotlety v jemné marinádě rozhodně stojí za ochutnání!

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
Marináda
  • 6 ks vepřové kotlety
  • 1 špetka pepře
  • 1/2 lžičky soli
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžíce octa 8%
  • 1 kelímek bílého jogurtu
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 1 lžička soli
  • 5 lžic bílého vína
Na přelití
  • 1 hrudka másla
  • 1 lžíce petržele
Článek

Postup

01.

Kotlety po straně nařízněte, naklepejte, osolte a opepřete. Z výše uvedených ingrediencí si připravte marinádu, ve které nechejte maso nejméně tři hodiny odležet. Grilujte doměkka a podávejte přelité rozpuštěným máslem smíchaným s čerstvou petrželkou.

Související témata:

Načítám