Hlavní obsah

Vaříme se smetanovými sýry: Lívance, koláč nebo těstoviny

Foto: Jakub Jurdič

Mléčné výrobky zužitkujete i v teplé kuchyniFoto: Jakub Jurdič

Brousíte v obchodech kolem vaniček se smetanovými sýry a přemýšlíte, co s nimi? My pro vás máme čtveřici receptů, jak je využít lépe než na chleba. Zkuste je dát třeba do lívanců nebo slaného koláče!

Článek

Mascarpone, cottage sýry, termizované a smetanové sýry, jako jsou Lučina, Gervais, Duko... A tímto výčet produktů nabízených v obchodech rozhodně nekončí. Přemýšleli jste ale nad tím, že tyto sýry nepatří jen na chleba, ale i do teplé kuchyně?

Jak si s „vaničkami“ různých sýrů poradíte vy? Mažete je jen na chleba, nebo s nimi běžně vaříte?

Načítám