Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Salát s fazolkami a vejci podávejte klidně jako samostatné plnohodnotné jídlo. Záleží jen na velikosti porce.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
6 porcí
  • 12 ks cherry rajčat
  • 1/2 hlávky listového salátu
  • 1 ks červené cibule
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 400 g sterilovaných fazolek
  • 2 stroužky česneku
  • 8 ks vejce
Článek

Postup

01.

Vejce nakrájejte na plátky nebo osminky, slité fazolky a rajčátka pokrájejte, salát natrhejte. Vejce a zeleninu naaranžujte na talířky a posypte nadrobno nakrájenou cibulkou. 

02.

Nakonec ochuťte česnekovou zálivkou, kterou jste si připravili smícháním oleje, octa, prolisovaného česneku, soli a pepře.

Energetická hodnota celkem - 6 porcí
Energie5 383,45 kJ
Bílkoviny62,45 g
Tuky93,15 g
Sacharidy42,69 g
Sůl4,34 g
SAFA20,31 g
Vláknina19,95 g
Cukry22,96 g

Načítám