Článek
Postup
01.
Vejce a tvaroh nechte zteplat na pokojovou teplotu. Troubu vyhřejte na 175 °C, a jestli má funkci cirkulace vzduchu, zapněte ji. Koláčovou formu (nejlépe s odnímatelným okrajem) o průměru 24 cm vyložte pečicím papírem.
I S MÁLEM PŘÍSAD DOKÁŽETE HOTOVÁ KOUZLA
02.
Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni a nechte trochu vychladnout. Tvaroh prošlehejte se žloutky a za stálého míchání přilijte rozpuštěnou čokoládu. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a opatrně ho zapracujte k tvarohu.
03.
Těsto nalijte do připravené formy a pečte 50 až 60 minut dozlatova, až povrch zpevní. Poté troubu vypněte a koláč v ní nechte 15 minut odpočívat. Teprve pak ho vyndejte, vyjměte z formy a nechte úplně vychladnout.
Jaký nejmenší počet ingrediencí potřebujete na přípravu jednoduchého dezertu?