Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pod grilem můžete opéct čerstvé i kompotované broskve. Se sladkým tvarohem, mandlemi a čokoládou chutnají božsky.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks broskví
  • 250 g měkkého tvarohu
    7
  • 2 lžíce cukru moučka
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • 25 g mléčné čokolády
    6
    7
  • 2 lžíce mléka
    7
  • 2 lžíce másla
    7
Obsažené alergeny
6
Sója
7
Mléko a mléčné výrobky
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Tvaroh rozmíchejte s mlékem a moučkovým cukrem. Broskve rozpulte a rozložte je na grilovací tác nebo do zapékací misky (potřené rozehřátým máslem) řeznou stranou nahoru a svrchu ještě pokapejte máslem. Každou půlku broskve posypte vanilkovým cukrem a grilujte.

02.

Podávejte naplněné tvarohovou směsí a posypané mandlemi a strouhanou čokoládou.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 218,71 kJ
Bílkoviny10,18 g
Tuky8,17 g
Sacharidy43,35 g
Sůl0,05 g
SAFA4,33 g
Vláknina3,25 g
Cukry38,91 g

Načítám