Článek
Postup
01.
Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Tvaroh utřete se změklým máslem a smetanou, přidejte šalotku a nasekané bylinky (pažitka, řeřicha, oregano, bazalka, estargon apod.), osolte a dobře promíchejte.
Tvaroh, čerstvé bylinky a čerstvý chléb. Tomu se nedá odolat!
Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Tvaroh utřete se změklým máslem a smetanou, přidejte šalotku a nasekané bylinky (pažitka, řeřicha, oregano, bazalka, estargon apod.), osolte a dobře promíchejte.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 2 498,2 kJ |
Bílkoviny | 32 g |
Tuky | 45,05 g |
Sacharidy | 17,58 g |
Sůl | 1,03 g |
SAFA | 23,02 g |
Vláknina | 1 g |
Cukry | 13,04 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama