Hlavní obsah
5,0
(2)
Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Snídaně, svačina, lehká večeře? To všechno jsou sendviče s tuňákem a vajíčkem!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 bagety
  • 4 lžičky majonézy
  • 2 hrsti zeleného salátu
  • 2 ks vejce
  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 ks francouzské bílé bagety
Článek

Postup

01.

Klasika v podobě tuňákových sendvičů nikdy nezklame a ani nikoho neurazí. Bagetu z jedné strany podélně nakrojte tak, aby šla otevřít jako knížka.

02.

Dovnitř položte lístky zeleného salátu, na ně navrstvěte tuňáka (nejlepší je ten v olivovém oleji), plátky na tvrdo uvařených vajec, a kdo chce, může přidat i trochu majonézy. Je to rychlé, jednoduché a dobré!

Chcete svačinou zaujmout i děti? Zkuste jim vyrobit lodičky z vajec a tuňáka.

Energetická hodnota celkem - 2 bagety
Energie2 890 kJ
Bílkoviny57,91 g
Tuky26,32 g
Sacharidy52,74 g
Sůl3,86 g
SAFA4,94 g
Vláknina3,44 g
Cukry4,74 g
Související témata:

Načítám