Článek
Znáte to, nakoupíte si na vaření bylinky, ale z celého svazku použijete jen pár snítek. Co s voňavým zbytkem? Raději než abyste povadlé rostlinky usušili, nebo dokonce vyhodili, si je uložte na další vaření – v krásně svěžím stavu. Jak? To se dozvíte v pořadu Kuchař ví! televize Stream.cz, kde vám Zdeněk Marcín, šéfkuchař z Pražského kulinářského institutu, předvede úžasný trik, jak bylinky uchovat minimálně týden čerstvé!
Další videa, koukněte...
Čerstvé bylinky užijete jak při výrobě vynikajícího domácího pesta, tak při přípravě tří svátečních obědů: máte chuť na jehněčí na rozmarýnu, králíka s tymiánem nebo si dáte kuřátko s medvědím česnekem?
Pěstujete si vlastní bylinky? Jakým se u vás daří nejvíce?