Hlavní obsah

Tři skvělé recepty. Bezlepkové!

Foto: Katarzyna Hurova, Shutterstock.com

Foto: Katarzyna Hurova, Shutterstock.com

Že je vaření z bezlepkových potravin drahé a náročné, je všeobecně známé. Popravdě mě ale nenapadlo, že bude i dnes, kdy jsou rozličné potraviny z celého světa snadno k mání, takový problém sehnat třeba i jen bezlepkovou mouku. Nakonec jsem pro vás připravila tři skvělé recepty: ovocné knedlíky, zelňáky a čokoládové jednohubky.

Článek

Když jsem vymyslela téma tohoto článku, netušila jsem, jak těžké to bude. Rozhodla jsem se upravit tři svoje oblíbená jídla do bezlepkové podoby. Nakonec jsem po nějaké době pátrání objevila obchod, ve kterém seženete všechny možné bezlepkové potraviny, a mohla se pustit do vaření. Byť jsem při přípravě občas přemýšlela, jestli lepek nemůže být od slova lepit – tam, kde je s pšeničnou moukou nebo strouhankou vše bez problémů, se to hrozně drobilo…

Podělte se s námi i ostatními čtenářkami o svoje zkušenosti s bezlepkovým vařením a sháněním potravin v diskusi pod článkem!

Související témata:

Načítám