Hlavní obsah

Tři přílohy, které se hodí ke grilovaným či pečeným masům

Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Jestli se u vás příchod léta nese spíše ve znamení zahrádek, táboráků a grilování než v duchu exotických dovolených, pak jsou dnešní recepty přímo pro vás – chystat totiž budeme grilovací přílohy!

Článek

Všimla jsem si takového nešvaru, který často doprovází letní grilovačky… A to, že se často podceňují přílohy! Jasně, bochník čerstvého chleba a hořčice je k masu fajn, ale proč nevyužít čerstvé zeleniny, kterou vám teď léto nabízí?

Doplňte grilované dobroty přílohami, které upečete předem v troubě nebo klidně rovnou na grilu, a uvidíte, že si pochutnáte ještě mnohem víc. Pikantní glazované žampiony, šťavnatý salát z pečené kukuřice a efektní cuketové harmoniky nezaberou příliš času, ale chuťově se vám odvděčí nastokrát. A teď už pojďte žhavit gril.

Víte, jak se dá grilovat zdravě? A co takhle zkusit bezmasé špízy? Nadchnou i masožravce!

Načítám