Článek
Postup
01.
Vejce smíchejte s cukrem, moukou a práškem do pečiva, dobře vyšlehejte a nalijte do vymazané a vysypané dortové formy. Pečte při 180 stupních Celsia asi 25 minut.
02.
Vypeckované třešně v hrnci zalijte vodou, promíchejte s pudinkovým práškem, vanilkovým cukrem a skořicí. Přiveďte k varu a hmotu nalijte na lehce vychlazený korpus. To vše nechte vystydnout.
03.
Poté vyšlehejte šlehačky se ztužovači, přimíchejte cappuccino a vše přidejte k připravenému želatinovému ztužovači (ten se koupí běžně v sáčku v obchodě, stačí ho jen smíchat s vodou bez vaření).
04.
Krémem pokryjte vystydlý korpus s třešněmi, posypte čokoládou nebo cappuccinem a nechte pořádně vychladit. Místo třešní můžete zkusit višně, švestky nebo i nektarinky.
Pokud vás také trápí, jak rychle a snadno vypeckovat třešně, podívejte se na náš trik.