Článek
Postup
01.
Na pánvi zpěňte cibuli a restujte ji asi 4 minuty, až zesklovatí. Přidejte maso, okořeňte (grilovacím kořením, pepřem, solí) a opékejte asi 15 minut.
02.
Během opékání vmíchejte pokrájené feferonky a chilli. Pak stáhněte z ohně, přimíchejte špenát, kukuřici bez nálevu, polovinu zakysané smetany a sýru. Na chvíli pánev vraťte na plotnu a prohřejte, případně ještě dosolte.
03.
Tortilly dejte na minutu do trouby nebo do mikrovlnky a prohřáté je naplňte směsí. Můžete je složit jako wrapy nebo přeložit a udělat z nich quesadilly.
04.
Pak je potřete guacamole – to seženete v supermarketech v koutku se světovou kuchyní – smíchaným se zakysanou smetanou, posypte sýrem, přidat můžete i trošku koriandru a zapečte. Ideální přílohou je ledový salát se zeleninou a zakysanou smetanou.
Proč si guacamole kupovat, když si ho můžete vyrobit doma.