Článek
Postup
01.
Cibuli nakrájejte na osminky a rozeberte na sukýnky, česnek nasekejte najemno a oboje orestujte na oleji. Přidejte bobkový list a na malé kousky nakrájenou papriku a restujte další asi 3 minuty. Nakonec přidejte na kousky nakrájená rajčata (kdo nemá rád, může z nich vyndat semínka) a na kousky nakrájenou cuketu. Vše opékejte, dokud nebude i cuketa měkká. Z hotové směsi vyjměte bobkový list a podle chuti lehce osolte a opepřete.
02.
Mezitím na jinou pánev rozklepněte vajíčka a usmažte je jako volská oka. Nezapomeňte lehce osolit žloutky!
03.
Zeleninovou směs naneste na rozkrojené, v topinkovači opečené kaiserky, navrch dejte sázené vejce, a můžete podávat.
Vyzkoušet můžete i další směsi na topinky.