Článek
Postup
01.
Čokoládu nalámejte na kousky a nechte ji rozpustit.
02.
Banán rozmačkejte vidličkou a smíchejte ho s uvařenou čokoládou. Směsí potom od kraje ke kraji namažte dva plátky bílého chleba a přiklopte je nenamazanými plátky.
03.
V míse smíchejte vajíčka, zakysanku (nebo šlehačku), vanilkový extrakt a javorový sirup.
04.
Na pánvi rozehřejte opravdu maličký kousek másla, stačí, aby byla její plocha mastná, nic víc.
05.
Toasty opatrně obalte ve vejcích a následně z každé strany asi minutu osmažte na másle. Vyjměte je, rozřízněte na trojúhelníčky a podávejte ideálně ještě horké. Mňam!
Pokud vás děsí v této variantě množství kalorií, rozhodně vyzkoušejte francouzský vanilkový toast s medovým jogurtem, vhodný pro ty co se snaží nějaké to kilo shodit.