Článek
Postup
01.
Vezměte pečicí papír a dejte na něj hovězí maso, které válečkem rozválejte na jemnou placku. Pak ho na deset minut vložte do mrazáku, aby se trochu zpevnilo.
02.
Jakmile se maso trochu zpevní, vyskládejte na něj bulky, které jste předtím rozkrojili napůl, a podle této velikosti pak nakrájejte maso na obdélníčky (vznikne masová mřížka).
03.
Oddělte jednotlivé obdélníčky od sebe a do každého udělejte 5 děr (jako na hrací kostce), protože white castle burger se na grilu neobrací, čímž zajistíte, že se maso udělá i z vrchní strany.
04.
Rozpalte gril, na který položte grilovací pekáč nebo pánev. Na ni přidejte olej a celou pánev vystelte najemno nakrájenou cibulí. Nechte chvilku opékat a hned na ni přidávejte burgery, které osolte a opepřete až v tuto chvíli.
05.
Potom na maso vyskládejte bulky a vše nechte na grilu, dokud cibule a burger hezky nezhnědnou.
06.
Poté vše sundejte z grilu a otočte bulkou naspod. Přidejte kyselou okurku nakrájenou na tenká kolečka. Druhou část bulky natřete hořčicí, přiklopte a podávejte.
Bez pořádného hamburgeru není správná grilovačka. Podle našeho video receptu, ve kterém vám ukážou, jak ho chystají Zdeněk Marcín a Kraig Casebier, se povede i vám! Podívejte se na něj na Televizi Seznam.