Hlavní obsah
3,3
(4)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Těstoviny s masem a špenátem vás nasytí. Listy čerstvého špenátu přidejte až nakonec a nechte je jen zavadnout.

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 300 g mletého masa
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 4 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 dl hovězího vývaru
  • 350 g listového špenátu
  • 1 lžička soli
  • 4 lžičky parmazánu
  • 1 ks cibule
  • 1 špetka muškátového oříšku
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. V pánvi na olivovém oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli, přidejte mleté maso, mletou papriku, muškátový oříšek a rajčatový protlak, osolte, opepřete, podlijte vývarem a 15 minut duste pod pokličkou. 

02.

Nakonec vmíchejte čerstvý špenát a vše promíchejte s těstovinami. Podávejte posypané parmazánem.

Načítám