Článek
Postup
01.
Bagety nakrájejte šikmo na širší plátky. Rozložte je na plech s pečicím papírem a pokapejte olivovým olejem. Sýr a omyté neoloupané hrušky nakrájejte na plátky. (Jestli se chcete vytáhnout, upečte domácí bagety.)
RYCHLÉ TEPLÉ VEČEŘE A JEDNODUCHÉ POHOŠTĚNÍ
02.
Bagetky poklaďte plátky hrušek a lehce osolte. Na hrušky rozdělte hermelín. Navrch přidejte pár hrubě nasekaných jader vlašských ořechů. Takto obložené bagetky dejte zapéct do trouby předehřáté na 180 stupňů na 10 až 15 minut.
03.
Na hotové a ještě teplé bagetky dejte trošku brusinkové zavařeniny a ihned servírujte. Hodí se jako večeře nebo jako občerstvení k odpolednímu čaji.
Máte rádi sýry na pečivu? Dejte si sýrový tatarák na topinky!