Hlavní obsah
3,1
(93)
Foto: janosmarton, Shutterstock.com

Foto: janosmarton, Shutterstock.com

Tatarský biftek ze syrového hovězího masa udělá radost všem milovníkům masa!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
Tatarský biftek
  • 200 g hovězí svíčkové
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 ks cibule
  • 1 ks žloutků
  • 1 lžička worcesterské omáčky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 lžička kaparů
Článek

Postup

01.

Maso rozmixujeme nebo několikrát umeleme na masovém mlýnku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozsekané kapary a ostatní ingredience a řádně promícháme. Podáváme na topince, kterou jsme potřeli česnekem.

Související témata:

Načítám