Hlavní obsah
4,5
(2)
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Máte chuť na opravdu dobré těstoviny, ale nechcete jejich přípravě věnovat příliš času? Vyzkoušejte náš dnešní recept na tagliatelle s bylinkovým máslem.

5 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
Tagliatelle
  • 350 g tagliatelle
  • 2 lžíce bylinkového másla
  • 2 lžíce čerstvé šalvěje
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
Na posypání
  • 2 lžíce parmazánu
Článek

Postup

01.

Těstoviny dejte vařit do osolené vody podle návodu na obalu.

02.

Na hluboké pánvi rozpusťte 1 lžíci másla a zlehka na něm opečte nasekanou šalvěj, aby měla chuť. Pak ji stáhněte z plotny, přidejte uvařené těstoviny a zbytek másla a vše promíchejte. Podávejte okořeněné čerstvě mletým pepřem a strouhaným parmezánem.

Pokud máte hodně bylinek, zkuste i bylinkovou pomazánku.

Související témata:

Načítám