Článek
Postup
01.
Sýr nastrouhejte a promíchejte s pivem.
02.
Směs osolte, opepřete a přes noc dejte vychladit do ledničky.
03.
Podávejte s čerstvým pečivem.
A jakou pomazánku máte rádi vy?
Pivní sýrová pomazánka je osvědčená klasika a je výborná i z polotvrdých a tvrdých výraznějších sýrů.
Sýr nastrouhejte a promíchejte s pivem.
Směs osolte, opepřete a přes noc dejte vychladit do ledničky.
Podávejte s čerstvým pečivem.
A jakou pomazánku máte rádi vy?
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 1 690,32 kJ |
Bílkoviny | 84,18 g |
Tuky | 1,5 g |
Sacharidy | 11,39 g |
Sůl | 18,05 g |
SAFA | 0,6 g |
Vláknina | 0,01 g |
Cukry | 8,7 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama